Dijous, 15 de agost de 2013 | 10:03
Vostè es troba a: Inici > Opinió >

MARHUENDA

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
ANDRÉS MADRID
MARHUENDA
Andrés Madrid
13/08/2013 13:30

Poso la ràdio i allà està Marhuenda; tinc la certesa que, tan aviat acabi aquesta tertúlia radiofònica, estarà en un programa de televisió matiner; després en un altre al caient del migdia. A la tarda descansa, però, tan aviat el sol es posi, tornaré a trobar-lo en un canal diferent.


De la monja d'Ágreda, que va aconsellar a Felipe IV en els últims anys del seu regnat, es deia que tenia la facultat d'estar en dos llocs alhora; Marhueda la supera; el seu no és bilocació, seria, en tot cas, "trilocació" si tal paraula existís.


Com Gary Cooper, agrada el director de La Razón de defensar el que pensa i el que creu completament solament davant el perill; envoltat d'antagonistes que criden i es recargolen de plaure amb les últimes notícies que, gota a gota, va traient Pedro J. sobre Bárcenas, Marhuenda no s'altera o s'altera poc i, quan li deixen, deixa anar els seus arguments.


Confesso la meva fascinació per Marhuenda; puc no estar d'acord amb els seus pensaments, però, en aquests temps de "donjulianisme" i ganivetada bajera, Marhuenda, a més d'un treballador incansable, és un tresor de fidelitat als seus amics i a les seves idees.


Un volgués haver tingut en la vida un amic com Marhuenda i l'única pega que se m'ocorre es resumeix en la frase del vell conte del jueu moribund que, envoltat de fills en el seu llit de mort, aixeca el cap i pregunta. Qui hi ha en la tenda?

Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
CatalunyaPress - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1