El col·lapse a la borsa d´interins s´allarga almenys 72 hores

Ustec·STEs denuncia una "nefasta" gestió informàtica i de manca de resposta a Ensenyament de Girona

13.02.2014 | 14:47

Les queixes per les dificultats d'accés a la borsa d'interins del Departament d'Ensenyament continuen, ja sigui per la saturació de l'aplicació telemàtica a través del qual els docents s'han d'inscriure o per les dificultats que es troben, per exemple, a l'hora de tancar l'operació -ja que el web es penja-.
La borsa es va obrir dilluns, dos anys i vuit mesos després d'haver-ho fet per última vegada. Dimarts, la Federació de Treballadors de l'Ensenyament de la UGT va criticar el bloqueig que patia l'aplicatiu informàtic, al qual va ser impossible accedir-hi durant un dia i mig. Ahir ho va fer Ustec·STEs, que va lamentar "72 hores de col·lapse, amb reiterades incidències tècniques i errors". Aquest sindicat va denunciar que "els aspirants es desesperen en veure com la plana web del Departament es penja de manera reiterada", que es troben amb molts problemes per aconseguir un nom d'usuari i contranseya o que les dades es quedin registrades, així com també per imprimir l'acreditació del registre a la borsa. Ustec·STEs va qualificar de "nefasta" la gestió informàtica de la borsa i de "nul·la" la resposta dels Serveis Territorials, amb un horari d'atenció als docents restringit entre les 12 del migdia i les 2 de la tarda.
Dimarts, el Departament va admetre problemes en l'aplicació telemàtica causats pel gran volum d'usuaris, però va remarcar que el termini per inscriure's a la borsa d'interins estarà obert fins al 3 de març. En aquesta convocatòria, la Conselleria admet sol·licituds per a 94 especialitats diferents que, en la majoria dels casos, es corresponen amb places a les comarques de Girona.

Altres webs del Grup Editorial Prensa Ibérica