´Per què hauria de marxar Chus Herrero si està bé a Girona?´

El defensa i el seu representant, després de refusar una primera oferta del club, esperen una nova proposta per acceptar la renovació

21.02.2014 | 07:29
Chus Herrero va reaparèixer diumenge passat contra el Lugo.
Chus Herrero va reaparèixer diumenge passat contra el Lugo.

Felipe Sanchón va ser el primer a renovar. El següent? Ara mateix és una incògnita, però Oriol Alsina i Gerard Escoda, el tàndem que forma la direcció esportiva del Girona, té diversos noms a sobre la taula. De feina n'hi ha, ja que diversos jugadors del primer equip acaben contracte aquest proper 30 de juny. Volen anar a poc a poc, sense tornar-se bojos. Però tampoc hi ha la intenció d'adormir-se ni d'arribar tard, com va passar la temporada anterior. Alsina reconeixia dilluns passat que dues de les següents prioritats han de ser les renovacions del porter Isaac Becerra i el defensa Chus Herrero. En ambdós casos, va admetre que no serà fàcil. Sobretot pel que fa el primer. Les brillants intervencions del badaloní, un dels homes més destacats de l'equip, han fet que diversos equips hagin apuntat el nom de Becerra a les seves agendes. Caldrà suar per retenir-lo. Tampoc serà fàcil lligar la continuïtat de Chus Herrero. En el cas del central, la seva ampliació de contracte es troba aturada, però les sensacions no són del tot pessimistes. El jugador es troba a gust a Montilivi i, tot i tenir alguna proposta al damunt de la taula, vol escoltar què li ofereix el Girona. Alsina ja hi treballa i es podria arribar a bon port en les properes setmanes.

Si més no, aquesta és la impressió que té l'agent del futbolista. José Mesas va donar el seu parer ahir a Diari de Girona, explicant que les negociacions ja fa mesos que estan en dansa i que actualment "el Girona té la pilota a la seva teulada" després d'unes primeres trobades sense obtenir bons resultats. En el seu dia, Mesas va reunir-se amb Sergi Raset, llavors secretari tècnic del club. La intenció de l'entitat era la de renovar Chus Herrero i va presentar una proposta molt a la baixa que el jugador i el seu agent van refusar. "No era el que nosaltres preteníem", explica. Oriol Alsina, només posar els dos peus a Montilivi, va decidir agafar el brau per les banyes i posar fil a l'agulla. "Ell va voler donar-li una volta a tot plegat i, tot i que encara no ens hem vist de nou, vam quedar per trobar-nos. Estem esperant", confessa Mesas.

El representant reconeix que la nova proposta hauria de "millorar molt" l'anterior, entenent que "Chus Herrero mereix recuperar l'estatus que sempre ha tingut. Que se'l valori com el que és, un jugador important. Ell va arribar de baixar amb el Cartagena i, com és normal, va percebre un salari més baix que d'altres. Ho entenem. Però després d'una gran temporada, reclamem el que mereix. No pas cobrar més que la resta, sinó tornar a la situació salarial que va perdre en el seu dia".

Tot i plantejar-ho d'aquesta manera, José Mesas és optimista de cara al futur i creu que el defensa aragonès té molts números de seguir la temporada vinent a la disciplina blanc-i-vermella. "Ell està content i la seva família també. Estan adaptats a la ciutat, l'equip i l'afició. Està encantat, però estem a l'espera d'una nova proposta. Tenim propostes, però si està content aquí, no té per què marxar. Si al final l'oferta ens satisfà, estic segur que continuarà. Per això mateix no parlem amb d'altres clubs".

Espai Gironès

Onix

Altres webs del Grup Editorial Prensa Ibérica
Diari de Girona