Equip Sènior + 50 Europa

CAMPIONAT D’EUROPA +50

Del 15 al 19 de setembre es va jugar al nostre club el Campionat d’Europa, per equips, Sènior +50Cal destacar, entre els equips participants, quatre favorits: TOSI, SALUT, TC 65 i el RCT BARCELONA; tots ells contaven amb jugadors exprofessionals. Jugades les interessants primeres confrontacions, en el grup “A” el club TOSI queda primer i el SALUT segon; en el grup “B” el primer classificat el TC 65 i en segon lloc el RCT Barcelona.A conseqüència d’aquests resultats, el SALUT ha de disputar les opcions a medalla d’Or contra el TC 65 en una eliminatòria realment espectacular on no va faltar de res; hi va haver tensió entre jugadors, capitans i públic, i únicament un tie-break ens va impedir disputar aquesta medalla, i vàrem haver de seguir lluitant per la medalla de bronze que varem guanyar derrotant al RCT Barcelona.És de mèrit felicitar al campió i participants, volent ressaltar que durant aquest dies hem pogut gaudir de magnífics partits tant d’individuals com de dobles. Així mateix mereix un comentari de la il·lusió i l’esforç que posen sempre els nostres jugadors quan defensen els colors del Salut i tant en aquesta categoria en particular com en totes les categories en general tant la masculina com la femenina.Cal recordar que el Salut és l’únic club Espanyol que actualment té un Títol de Campió d’Europa Sènior +45.El nostre equip estava format pels jugadors següents: Fernando Luna, Manolo Orantes, Jairo Velasco, Josele Moreno, Alfredo Coco, Ramon Canosa, Rafael Moreno, Carlos Bravo i com a capità Carlos Vives. Els equips participants en el Campionat d’Europa +50 van ser els següents:Tenis Club Tosi (ITA) Saltsjo Duvnas (SWE)Tenis Club Lido Lugano (SUI) T65 Eschborn (GER)Belarus Zubres (BLR)RCT Barcelona (SPN)CT Andrés Gimeno (SPN)CT de La Salut (SPN)