divendres, 18 d'abril de 2014

actualitat

Agenda

Actes Culturals

Exposició "Emocions quotidianes"

[14.04.2014 - 04.05.2014 ]

De l'11 d'abril al 4 de maig es podrà visitar a la Casa Gòtica l'exposició "Emocions quotidianes". L'acte inaugural es farà el divendres 11 d'abril a les 20 hores.

Casa Gòtica (pl. de l'Església, 4)


Emocions quotidianes

Reflex de les emocions quotidianes que cada persona pot viure dia a dia,situacions que ens marquen la vida, de vegades passant un mal moment, altres, amb un gran optimisme.

Cada obra presenta un estat d'ànim diferent ja pot ser en colors i composició, seguint com a referència i inspiració en la música soul, funk, i cultura afroamericana. Tot això dona com a resultat una obra optimista, acolorida i d'altres ocasions moments més difícils d'expressar...

Fitxa de l'artista

Àlex López "Kene"

Allà per l'any 1991 va començar en el món del graffiti, fascinat per la cultura del hip hop i l'art urbà. D'aquesta manera comença a evolucionar any rere any, i entra en el món de l'aerografia completament autodidacta. Anys després estudia les tècniques de dibuix i pintura a l'Escola d'Art Joan Pau Blanch a Mataró. Ha col·laborat i dirigit diferents tallers de pintura i graffiti en instituts, associacions, i serveis d'iniciatives juvenils .... 

Finalista a la 3a Mostra d'art Zero Vilassar de Mar. Seleccionat en dues ocasions com a artista jove a la col·lectiva Sant Lluc de Mataró. El 2011 va ser seleccionat a la Biennal Torres García Ciutat de Mataró. També ha col·laborat i participat en diferents exposicions col·lectives i exhibicions de graffiti. Actualment segueix en el món del graffiti, en paral·lel amb en món de la pintura i el mural.

http://keneone.blogspot.com.e

sant jordi
formacio
Jornades gastronòmiques del pèsol
POUM Argentona
tricentenari
Temporada La Sala
planejament argentona
planejament urbanístic
BANNER INFO GEOGRÀFICA
mapa acústic
Mou-te amb transport públic
xarxes 2.0
galeria imatges
facebook nou
twitter 2013
Horaris autobús
youtube
ordenances i reglaments
argentona-mobi
ràdio argentona
Esports
Associació Municipis Independència
argentonaentitats.cat
Perfil del Contractant
Catàleg Patrimoni
Inscripció al Registre Ciutadà
Policia Local d'Argentona
Tauler d'Edictes
Plans municipals
Oferta Pública
SEMPRE
Ofertes Feina
web Museu del càntir
Parc serralada Litoral
Associació Municipis Catalans Recollida PaP
Quin temps fa a Argentona?