Cercador per data

Cercador per data

« Maig 2014 »
dl dt dc dj dv ds dg
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  


Comunicat de l'Assemblea de Docents

En obrir el correu electònic avui de matí, m'he trobat amb aquest comunicat de l'Assemblea de Docents enviat a tots els centres escolars de Balears i ell totsol ja m'ha donat corda per aguantar tot el que faci falta i més. Ahir hi va haver una reunió del Comitè de Vaga i, com és natural, no hi vaig poder assistir. Gràcies companys! Entre tots, tombarem l'"estaca" que ens oprimeix!

4a nit de vaga de fam

Bon dia, a les 7 ja era fora del llit. He passat la nit bé. No he dormit gaire i m'han acompanyat com cada nit el cant dels granots, dels sebel.lins i també el rum-rum que m'arriba de l'hospital de Son Espases. M'he pesat i ja he perdut 3 kg. La pressió de la sang està ben compensada. Durant les 24 h no estic sol i molt manco durant la nit. Les dues primeres nits va quedar la meva companya, Joana M. Despús-ahir en Pep. Ahir vespre, en Tomeu. Avui vespre quedaran en Biel i en Delfí.

Ahir vam tenir la visita de l'helicòpter d'urgències de Son Espases. L'heliport està a uns 80 m d'una escoleta infantil i de la Casa Llarga on estic instal.lat gràcies a la solidaritat de la Fundació de Can Gazà (Jaume Santandreu, Jaume Mateu...). Com que feia bastant de vent l'aterratge i enlairament va requerir el seu temps. Hauríeu de veure com treuen els malalts de l'helicopter i com amb una camilla els duen a una ambulància que està a uns 30 metres. Ja us podeu imaginar les peripècies que han de passar els pobres malalts els dies de vent, de pluja o de fred. En qualsevol hospital modern els heliports estan al terrat dels hospitals i d'allà amb un ascensor els duen directament als quiròfans o a les sales d'urgència. Aquí, no. Van de camilla en camilla exposats al vent, l'aigua o la pluja; i, a més a més, l'heliport està ubicat vora una escoleta i una casa habitada.

Bé, això és tot, de moment. D'aquí a una estona penjaré unes fotos.

Salut i coratge. Això no ha fet més que començar i només acabarà quan el president del Govern Balear, José Ramón Bauzá, vulgui. I això és quan convoqui personalment els dos comitès de vaga (el de l'Assemblea de Docents i el del sindicats) per iniciar una negociació real i de bon de veres sobre els 10 punts de la Taula reivindicativa que han estat el detonant de la vaga indefinida.

Fotografia feta des de sa Casa Llarga. Al fons es veu l'ambulància i a l'esquerra està ubicada l'escoleta infantil encara que no es veu a la imatge.



Accés de l'autor

Formulari d'accés de l'autor



Cercador per paraules

Cercador per paraules

Blocs recomanats

Joan Pinyol

Joan Pinyol

Joan Pinyol

Sant Jordi viciat

Manel Bargalló i Alabart

Des de l'Exili

Manel Bargalló i Alabart

Independentisme en castellà

Biel Mesquida

Plagueta de Bord

Biel Mesquida

en espera

Els blocs per llistat alfabètic

Amb aquest cerca pots accedir als blocs mitjançant la lletra inicial. Si ho vols, pots veure el llistat de tots els blocs clicant a '[Tots]'.