Trofeu Setmana Santa – Circuit ADIPAV

El passat cap de setmana, del dia 18 al 20 d’Abril, es va celebrar en aigües de Torredembarra el Trofeu Setmana Santa, una regata que forma part del Circuit ADIPAV.

Aquest any, 19 inscrits (16 Sèniors, 3 Júniors) de Clubs com Sitges, Badalona i Altafulla, han pogut gaudir d’aquesta regata.

El primer dia, el  vent va ser de llevant de 12 nusos.  Unes bones condicions per a poder regatejar van permetre a Xavi Roca finalitzar en primera posició de primera, Javier de Balle en segona i Alex Serra en Júnior

El segon dia la regata va començar amb garbí de 12 nusos i va acabar amb 15.  En sènior, els guanyadors van ser: En primera,  Xavi Roca i en segona Carlos Jiménez Lloveras.

El tercer i últim dia del Trofeu el temps va estar molt inestable, amb un llevant que rolava 30º a banda i banda. Després d’un aplaçament a terra, i un a mar, l’organització va poder iniciar el procediment. Les rolades van continuar, i es va tenir de fer un canvi de recorregut. En primera va tornar  a guanyar Xavi Roca i en segona Javier de Balle.

Podreu trobar la classificació al nostre apartat de la web.

 

la foto 1

la foto 1 (1)

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Canvia )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Canvia )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Canvia )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Canvia )

Connecting to %s