L’equip cadet femení A campió del sector del Campionat d’Espanya d’Ermua!!!

clasErmua

Ha estat un cap de setmana extraordinari a les terres d’Euskadi. Divendres les nostres jugadores van arribar cansades després d’un viatge de 6 hores i d’haver matinejat molt per poder arribar a l’hora de dinar.

El primer partit amb les navarrèses va estar molt dur, elles més descansades s’anaven imposant mentre les nostres no acabaven de trobar el seu lloc a la pista. A la segona part, màxima diferència en contra 15-21, però en aquest moment les nostres van reaccionar, van millorar la defensa  i van igualar a 21. Començava un nou partit de 15 minuts, i les nostres van saber lluitar i patir a la pista. Al final, a manca d’un segon un gol de la Clara Moliner ens va donar els primers dos punts i vàrem respirar alleujats. 31-30.

Dissabte per la tarda, l’enfrontament amb l’equip local, amb les nostres ja més descansades i ambientades. Van fer un partit fantàstic, amb una defensa que pressionava molt , que s’anticipava a les locals i que tenia una assegurança de vida a la porteria, la recuperada Olga Moliner, havia estat baixa al TOP4 de Lliga Catalana, que va fer un partit memorable. En atac a una inspirada Alba Martin, que va superar per velocitat la defensa mixta que li van fer, es van sumar les seves companyes  mostrant un gran nivell. Es va superar fins i tot, una nova lesió, la de l’Aina Fernández, que s’afegia a la de la Judith Cejudo que no ha pogut disputar ni un minut a Ermua. Resultat clar 29-22, dominant sempre, i un cop que les locals s’acostaven en el marcador a la segona part, l’Olga amb dues aturades magistrals en la mateixa jugada, les va acabar de desanimar. Ja eren campiones i estaven classificades per la Fase Final del Campionat d’Espanya.

Aquest matí, partit intranscendent, que s’ha guanyat amb claredat 36-30, i que ha servit per repartit minuts i donar descans a jugadores lesionades com la mateixa Aina i la Carla Cordon. Bona actuació a la porteria de Irene Zaragoza i nivell acceptable de tot l’equip que jugava amb la tranquilitat de tenir la feina feta.

Després del darrer partit, entrega de premis als equips participants, a la millor portera Olga Moliner i a la millor jugadora Alba Martin, ple complert de les nostres.

Hem de destacar l’esportivitat del públic local, molt respectuós i que no va dubtar en aplaudir a les nostres quan rebien els seus premis. També volem agrair  les moltes atencions dels directius del Errotabarri. Eskerrik asko lagunak!!!. Moltes gràcies amics!!.

Dintre de dues setmanes tindrà lloc la Fase Final del Campionat d’Espanya, no sabem encara a quina seu. Junt amb les nostres també s’han classificat les noies de La Roca que jugaven a casa, en canvi OAR Gràcia i Les Franqueses no han pogut superar els seus sectors.

Aquestes son les campiones d’Ermua: Olga Moliner, Irene Zaragoza, Gisela López, Alexia Picas, Aina Fernández, Alba Martin, Andrea López, Clara Moliner, Judith Cejudo, Noelia Ruiz, Noelia Talaban, Carla Cordon, Noelia Abizanda, Carla Guzman i Alba Arbues, I els seus tècnics Joan Gosalvez i Enzo Visa.