dia a dia

tornar

Portabella vol que l'Ajuntament de Barcelona doni suport a la V de l'Onze de Setembre

23/07/2014

Portabella vol que l'Ajuntament de Barcelona doni suport a la V de l'Onze de Setembre

ShareThis

Jordi Portabella, president del grup municipal d'ERC+DCat, ha presentat una Declaració Institucional perquè l'Ajuntament de Barcelona expressi el seu suport a la gran V de l'Onze de Setembre que organitza l'Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural. L'objectiu és que la manifestació sigui un èxti i es pugui dur a terme sense entrebancs i amb les condicions de seguretat necessàries.

El republicà considera que la Declaració Institucional pot tirar endavant amb el suport de quatre grups municipals: ERC, CiU, ICV i PSC. Tal i com ha explicat, “la Declaració vol reiterar el compromís de l'Ajuntament amb l'expressió del Dret a Decidir dels catalans i les catalanes, sigui quin sigui el seu origen i sigui quina sigui la seva llengua habitual”. En aquest sentit, ha dit que “si ho entès bé, el PSC està en contra de la consulta no-pactada, però sí que està a favor del dret a decidir”.

En el text de la Declaració es posa de manifest el fet que l'Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural, d'acord amb la voluntat de la ciutadania, hagin presentat la campanya “Ara és l'hora”, la mobilització més destacada de la qual serà la gran V de l'Onze de Setembre de 2014, amb l'objectiu d'omplir la Gran Via de les Corts Catalanes i l'Avinguda Diagonal de manifestants a favor de la consulta del 9N.

Totes dues avingudes es repartiran en trams que s'aniran unint fins a confluir a la Plaça de les Glòries Catalanes. En aquest sentit, Portabella creu que les obres de la Plaça de les Glòries no seran un problema a l'hora de configurar el vèrtex de la V i que per aquest motiu l'Ajuntament ha de poder preveure i preparar correctament l'espai necessari.

Barcelona Portabella

Twitter

Facebook

Versió mòbil del web

Vols rebre
informació

Envian’s el teu email i
t’inclourem en la nostra llista

Vols rebre informació

Avís legal