dia a dia

tornar

El PSC boicoteja la proposta de Portabella perquè l'Ajuntament donés suport a la V de l'Onze de Setembre

25/07/2014

El PSC boicoteja la proposta de Portabella perquè l'Ajuntament donés suport a la V de l'Onze de Setembre

ShareThis

Jordi Portabella, president del grup municipal d'ERC, ha presentat una proposta perquè l'Ajuntament de Barcelona donés suport a la mobilització de la “V” de l'Onze de Setembre organitzada per l'Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural. Malauradament, el PSC ha impedit que la proposició prosperés. Aprofitant l'absència d'una regidora d'ICV per malaltia, i demanant el vot nominal, els socialistes han aconseguit tombar la proposta per un sol vot.

“La deriva nacionalista espanyola del PSC ha arribat al màxim de la incongruència quan, aprofitant l'absència d'una regidora d'ICV per malaltia, ha tombat, per un sol vot, la proposta de suport al dret a decidir, la mateixa amb la que es va abstenir només fa uny any”, ha lamentat el president dels republicans al consistori. En aquest sentit, Portabella considera que “el PSC ha arribat a un punt en el qual la seva coincidència amb el PP és una constant”.

L’objectiu de la proposta, tal com ha explicat l'independentista, era garantir el compromís de l'Ajuntament amb el Dret a Decidir dels catalans i les catalanes. “La capital de Catalunya va saber estar a l'alçada quan es va organitzar la cadena catalana”, ha recordat. En aquest sentit, Portabella ha expressat la seva seguretat que la “V” de l'Onze de Setembre que ve serà un èxit i una demostració que “els catalans i catalanes volem votar i volem guanyar”.

Barcelona Portabella

Twitter

Facebook

Versió mòbil del web

Vols rebre
informació

Envian’s el teu email i
t’inclourem en la nostra llista

Vols rebre informació

Avís legal