Sorprenen uns lladres carregant aspiradores d´un camió a la N-II

També va atrapar dues persones robant carburant en camions estacionats a la Jonquera

30.07.2014 | 07:41
El remolc del camió d´on van sostreure els electrodomèstics.
El remolc del camió d´on van sostreure els electrodomèstics.

La Policia Nacional té l'ull posat a la zona fronterera per combatre la delinqüència itinerant que té especial fixació pels camions de transport de mercaderies. Les últimes actuacions han tingut lloc entre el 20 i el 21 de juliol quan els agents del Cos Nacional de Policia (CNP) van aconseguir frustrar dos robatoris en àrees de servei de l'AP-7 i la N-II. A l'autopista els delinqüents van ser enxampats in fraganti robant el combustible de dos camions. A la carretera nacional se'ls va sorprendre buidant la càrrega d'un camió que anava ple d'aspiradores.

Va ser un ciutadà francés qui va avisar el 20 de juliol a la policia quan va veure moviments sospitosos en una benzinera de l'N-II prop de la sortida nord de la Jonquera. Era de matinada i l'home trobava fora de lloc que entre 5 i 7 persones es dediquessin a carregar en una furogneta caixes que baixaven d'un camió estacionat amb matrícula lituana. En arribar la policia els lladres van emprendre la fugida en diverses direccions i va deixar allà la furgoneta, que ja tenia 144 caixes d'aspiradores a l'interior.

Dies després, els agents van poder detenir a Barcelona el propietari del vehicle per robatori amb força i simulació de delicte -va denunciar el robatori de la furgoneta el dia següent que els lladres van ser sorpresos carregant-la-.

L'altre operatiu policial va tenir lloc el 21 de juliol quan una patrulla va poder detenir dos ciutadans romanesos als que van sorprendre robant gasoil de dos camions que estaven estacionats a l'àrea de servei Gran Sol, a l'AP-7. Els delinqüents havien intentat fugir corrents però se'ls va aconseguir enxampar. Duien una manguera reforçada amb pvc i una bomba extractora. Al primer camió li van sostreure 300 litres de combustible i 100 litres al segon. Els detinguts tenen 24 i 41 anys. El CNP ha passat el cas a la policia autonòmica.

Enllaços recomanats: Oscars | Premios Goya
Altres webs del Grup Editorial Prensa Ibérica
Diari de Girona