Entrada gratis a la Casa Masó el 16 d´agost pels 134 anys del naixement de l´arquitecte

09.08.2014 | 06:39

L'Ajuntament de Girona preveu que el 16 d'agost es pugui visitar gratuïtament la Casa Masó, situada al carrer Ballesteries del Barri Vell. Aquell dia es commemorarà el 134è aniversari del naixement de Rafael Masó. Per tenir-ho present, l'Ajuntament oferirà l'entrada gratuïta a tots els gironins des de les 11:30 hores fins a les 18:00 hores. Com sempre, en aquest tipus devisites, cal fer la inscripció prèviament.
La Casa Masó està oberta tots els dies de la setmana, excepte els festius locals i nacionals. Els diu?menges i els dilluns només està oberta per a grups d'un mínim de vint persones. De dimarts a dissabte es fan visites guiades per al públic en general al matí i a la tarda, en hores predeterminades.
Actualment, fins al 13 de setembre, la Casa Masó organitza visites nocturnes programades tots els dimecres, dijous, divendres i dissabtes. L'entrada individual val 5 euros, tot i que hi ha diferents possibilitat de descompte, com el carnet Jove, el carnet cultural o per als menors de setze anys.
La Casa Masó és la casa natal de Rafael Masó (1880-1935), una de les obres més importants de la seva arquitectura i l'única que està oberta al públic de les famoses cases del riu de Girona. La casa s'ha conservat amb el mobiliari i la decoració de l'època noucentista, i també ofereix unes vistes inèdites de la ciutat. Des de 2006 la casa és propietat de l'Ajuntament de Girona i està gestionada per la Fundació Rafael Masó.

L'últim El més llegit El més votat
Enllaços recomanats: Oscars | Premios Goya
Altres webs del Grup Editorial Prensa Ibérica
Diari de Girona