Jaume Pujadas amb Tequatre representarà ANTÍGONA A NOVA YORK al cicle de teatre i dansa del Teatre de Sarrià (Barcelona)

Conxi Molons S.C.Amb aquesta actuació es posarà punt i final a la gira d’Antígona a Nova York

La companyia de teatre Tequatre tancarà la gira d’ANTÍGONA A NOVA YORK al Teatre de Sarrià, al Carrer Pare Miquel de Sarrià, 8 de la ciutat de Barcelona, el proper dissabte 17 de maig a les 20.30 h.

ANTÍGONA A NOVA YORK es va estrenar al Teatre el Jardí de Figueres a l’octubre de 2012 i després de 2 anys de representacions i un cop assolits els compromisos establers és el moment de posar-hi punt i final.

Des de la seva estrena, Antígona a Nova York ha viatjat per diverses sales i ha estat representada al Festival Nacional de Teatre Amateur de Narbona i al Festival Internacional de Teatre Amateur de Girona

Sens dubte, serà un moment agredolç, ja que aquesta és la darrera representació d’una obra que ens ha donat moltes satisfaccions, però sempre arriba el moment de guardar els personatges dins l’armari per poder continuar amb nous projectes. Tots estem molt contents de l’evolució que hem fet a nivell personal i a nivell de grup” explica un dels membres de la companyia Tequatre.

En aquesta ocasió els actors de Tequatre seran, per ordre d’aparició: Carme Magester – Anita, Ramon Gómez – Policia, Ricard Catalan – Sasha, Jaume Pujadas – El Puça i Cristina Carbonell – Paulie. Àngels Barrientos portarà la part de so i Jordi Llongueras la il·luminació.

Més informació a: www.tequatre.org

Venda d’entrades: http://sarria.fila12.cat/Temporada-2013-2014/Localitats/SessionId/566

Did you like this? Share it:

Deixa un comentari