18/07/2012
Dentifrici AloeDent
Encara no coneixes les propietats de la línia dentífrica AloeDent ?
Gracies a la seva formulació ajuden a combatre gingivitis, mal alè, sarro, càries, decoloració i placa bacteriana.
Podeu escollir entre quatre varietats: la formula original, blanquejador, per dents sensibles, i la específica per nens.
I també un colutori.


En què es distingeix la gamma AloeDent?

Les pastes dentifrícies habituals contenen un percentatge d'aigua sense cap funció beneficiosa, AloeDent substitueix l'aigua pel suc d’Aloe Vera, que es combina amb diferents ingredients actius seleccionats rigorosament per crear una pasta dentifrícia de propietats excepcionals.
El colutori no conté alcohol ni sacarina, és una combinació d’Aloe Vera amb olis essencials purs que facilita una funció bactericida natural i calmant a més d'un alè fresc.
AloeDent té la capacitat exclusiva d'equilibrar els nivells de pH de la cavitat bucal durant un mínim de 5 hores, de manera que protegeix les dents entre els períodes
de neteja, prevenint la formació de càries.

Dentifrici sense fluor per a nens.
A més a més disposen d'un dentifríci especialment formulat per a nens, AloeDent Children's, elaborat amb gel d'Aloe barbadensis, oli de l'arbre del te, te verd i sílice, i amb gust de maduixa, que no conté fluor i és molt útil per a la cura de la boca dels més petits. Els seus components fan d'ell un dentifrici d'acció calmant, antisèptica, bactericida i blanquejadora.

aloedent_children.jpg