26.04.2014Consell Comarcal del Maresme - Tornar a portada  
 
 
 
 
Informació meteorològica

 


Informació patrocinada per:
nou logo aigües Mataró

Destaquem:

PREDICCIÓ PER AVUI DIA 25-04-2014: Temps insegur

 

La nuvolositat serà abundant a tota la comarca amb algunes clarianes esporàdiques al matí.  Des de la matinada fins al migdia s'esperen precipitacions en forma de pluges i ruixats localment d'intensitat moderada però poc abundants. Durant la tarda novament se n'esperen en forma de tempestes locament fortes i abundants. Vent feble, força 1 a 2, de component variable. Mar en estat de marejol. Les temperatures màximes baixaran i aniran dels 16 i els 18 graus mentre que les mínimes pujaran i aniran dels 13 als 15 graus.

 

Arxiu extern

PREDICCIÓ PER DEMÀ DIA 26-03-2014: Domini del sol

 

Durant el matí l'ambient serà completament assolellat a tota la comarca. De cara a la tarda la nuvolositat augmentarà i mig taparà el cel. No s'esperen precipitacions. Vent entre feble i lleugerament moderat, força 2 a 4, de component variable a primeres hores del dia girant a Sud-oest a partir de mig matí. Mar en estat de marejol a tota la costa de la comarca. Les temperatures màximes pujaran i aniran dels 20 als 23 graus mentre que les mínimes baixaran lleugerament i aniran dels 10 als 14 graus.

Arxiu extern

PREDICCIÓ PER DEMÀ PASSAT DIA 27-04-2014: Xàfecs de matinada

De matinada i fins a mig matí la nuvolositat serà abundant a tota la comarca. A partir de mig matí s'obriran clarianes i durant la tarda dominarà el sol. Fins a mig matí s'esperen precipitacions en forma de xàfecs, localment de caire tempestuós i d'intensitat forta tot i que de curta durada i per tant amb precipitacions poc abundants. Vent entre feble i lleugerament moderat, força 2 a 4, de component variable al matí i del Sud-oest a Oest de cara a la tarda. Mar en estat de marejol. Les temperatures màximes es mantindran i aniran dels 20 als 23 graus mentre que les mínimes es mantindran entre els 12 i els 15 graus.

Arxiu extern

 
més informació >

Consell Comarcal del Maresme - Pl. Miquel Biada, 1 - 08301 Mataró - Tel. 93 741 16 16 - Fax 93 757 21 12