Actualitat esportiva
RSS
Dijous, 25 Setembre 2014
La segona Duatló congrega més de 120 duatletes a Montblanc
Va tornar a ser un èxit de participació
Fotografia de la noticia
Amplia foto
""  

El passat diumenge 21 de setembre va tenir lloc a Montblanc la Segona Duatló Vila Ducal de Montblanc, organitzada pel BTT Montblanc, el Club Atlètic Montblanc amb el suport de la regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Montblanc.

Amb la participació de 120 duatletes, a les 10 de matí s'iniciava la prova amb un tran de 4,5 Km de cursa, que dirigia els corredors cap a l'ermita de Sant Josep, la Vall i tornada a la Plaça de Sant Francesc de Montblanc. Allà els participants van agafar al BTT per fer el segon tram amb bicicleta, per un circuit tècnic per l'entorn de Montblanc, passant per la font de la ceba, la Tossa i el barranc de sant Joan, on els participants van fer dos tombs,amb un total de 19 quilòmetres. Per tornar a la plaça de Sant Francesc on un cop deixada la BTT a boxes van fer el tercer tram de cursa, per casc antic de Montblanc. Un circuit que en general va agradar molt als corredors per la seva varietat i la combinació d'entorn natural i casc antic

Ja un cop a l'arribada tots els participants van poder gaudir d'un bon esmorzar i d'una bossa amb diferents records de la cursa. També els primers classificats van rebre el seu trofeu a càrrec de Jordi Rosello, president del BTT, Pere Casas, president del Club Atlètic Montblanc, i Joan Mogas regidor d'Esports.

Els guanyadors de la prova van ser en categoria masculina SALVADOR GRAN ESTEVE del CAMBRILS CLUB TRIATLÓ amb un temps total del 1h, 8 minuts i 28 segons i en categoria femenina Janette Solsona Novell del P.C. Cervera Triatló, amb un temps de 1 hora, 27 minuts i 57 segons. Per equips el millor equip va ser l'A.E. Blancafort

Des del Club Atlètic Montblanc i el Club BTT Montblanc agrair la col·laboració de tots els patrocinadors, voluntaris, protecció civil i policia local que van fer possible la 2na Dualtó Vila Ducal de Montblanc.

Redactor: Serveis Informatius