«Contra el Sabadell anirem a mort»

Pere Pons, que va marcar el seu únic gol a Segona A contra el conjunt arlequinat, nega que el vestidor s'hagi "relaxat"

20.03.2015 | 10:12
«Contra el Sabadell anirem a mort»
«Contra el Sabadell anirem a mort»

2.739 minuts. Segon amunt, segon avall. És el temps que ha passat des que Pere Pons va marcar el seu primer i únic gol com a futbolista professional, un llunyà mes d'octubre del 2013, fins ara. En tot aquest temps, el migcampista de Sant Martí Vell no ha vist més porteria, però ha crescut de manera espectacular. No només ha passat de ser un actor secundari a protagonista, sinó que s'ha erigit en un dels pesos pesants d'aquest equip. I això que només té 22 anys. Aquest diumenge viurà el seu partit número 52 amb la samarreta de la primera plantilla i ho farà contra un rival especial, el Sabadell. Ja no perquè es tractarà d'un derbi, sinó perquè davant els vallesans va signar la seva primera diana a Segona A i, a més, encara hi guarda un cert aire de revenja per tot el que va passar la temporada anterior.

En aquella ocasió, els papers estaven intercanviats. A la primera volta, la diferència entre un i altre equip no era massa gran, però al segon tram de la temporada, els gironins van visitar la Nova Creu Alta amb l'aigua al coll i en van sortir escaldats (4-0). Durant aquella setmana, l'intercanvi de declaracions havia encès aquell partit i avui, tot i que des d'un segon terme, el rencor encara no s'ha apagat del tot. Pere Pons admet que "no en parlem de tot plegat al vestidor", però no amaga que "hi ha certes ganes de venjança" i que, per això mateix, el seu equip anirà "a mort" per sumar els tres punts. Una victòria que li aniria molt bé al Girona, que travessa el seu moment més delicat de la lliga però que segueix instal·lat a la part alta de la classificació. "Estem passant el típic sotrac que viuen tots els equips al llarg d'una temporada. Potser el nostre nivell de joc és una mica més baix, però mantenim la mateixa intensitat de sempre i això és bo per a tothom: demostrem que tenim ganes de seguir guanyant", explica.

Pere Pons nega rotundament que al vestidor s'hagi instal·lat el relaxament al veure's ja salvats. "No, d'això n'estic convençut. Som els primers que volem estar a dalt i que tenim ganes d'aconseguir coses ben maques. Jugar una promoció o lluitar per pujar és molt atractiu", assegura.
Reconeix que el Sabadell, cuer i molt necessitat, vindrà a Montilivi "a treure les urpes per intentar esgarrapar els màxims punts possibles" i reconeix que té moltes ganes de tornar a veure porta contra l'única víctima que fins ara comptabilitza: "De gols en faig molt poquets i aquell el recordo molt bé. Estaria molt bé tornar a marcar, però amb el que em conformo és amb guanyar el partit".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Custom Girona
 

Girona FC

«Contra el Sabadell anirem a mort»
«Contra el Sabadell anirem a mort»

«Contra el Sabadell anirem a mort»

Pere Pons, que va marcar el seu únic gol a Segona A contra el conjunt arlequinat, nega que el...

Josep Delgado, entre la possible venda i continuar endavant

Des de fa molts mesos es parla que Josep Delgado vendrà el seu paquet majoritari d'accions del...

Injecció de diners al Girona

Injecció de diners al Girona

El club ha tancat de la mà de Josep Delgado dues ampliacions capital per valor de 375.090 euros...

«Tots els equips tenen bons i mals moments durant l´any»

La plantilla del Girona va tornar ahir al matí als entrenaments amb una sessió a les...

Els gols de la Lliga Adelante

Enllaços recomanats: Oscars | Premios Goya
Altres webs del Grup Editorial Prensa Ibérica
Diari de Girona