Del 19 de març al 30 d'abril se celebren les Jornades gastronòmiques de la cuina del pèsol del Maresme.
En aquesta edició hi prenen part fins a 80 restaurants de tota la comarca i la nostra vila hi participa amb cinc establiments (El Coro, Nou de Nou, Can Majó, Els pescadors "La Llotja" i Cal Xavi- amb menús específics que inclouen pèsols del Maresme en la seves varietats garrofal i floreta.
Per donar a conèixer aquestes jornades gastronòmiques, el Consorci Costa de Barcelona Maresme ha editat un llibret que, a banda de contenir tots els restauradors que hi participen, també inclou cinc receptes amb la "perla verda" com a ingredient principal. Podeu aconseguir un exemplar a l'Oficina de Turisme i a l'OAC de l'Ajuntament, o descarregant el següent pdf.
Miniatura | Informació |
---|---|
Fitxer: Pesol15_web.pdf Format: Acrobat-PDF |
Informació publicada el 19 de març de 2015 |