Escut de l'Ajuntament d'Arenys de Mar
NOTÍCIES
Arenys de Mar, un dia ben ple!
L'Ajuntament d'Arenys de Mar comença avui la campanya d'estiu 2013 amb el llançament de la pàgina web www.visitarenys.com com a principal novetat.

visitarenys.com

Es tracta d'una campanya que reforça el treball que està fent la Regidoria de Turisme en aquest mandat i que es basa en la promoció del patrimoni cultural de la vila, la gastronomia, el mar i les activitats nàutiques, i l'oci (fires, comerç, mercats, activitats, etc).

Arenys de Mar, un dia ben ple! és l'eslògan de la campanya d'estiu que la Regidoria de Turisme estrena aquest primer de juliol amb una novetat ben sonada: la posada en marxa d'una web específica (www.visitarenys.com) per promocionar els atractius turístics de la vila i que dóna la benvinguda a tots els visitants amb un vídeo promocional que resumeix en poc més de 3 minuts totes les activitats que es poden portar a terme en un dia a Arenys de Mar i que també podeu veure al peu d'aquesta pàgina.

Es tracta d'un web disponible en diversos idiomes (català, castellà, anglès, francès, alemany i rus) que ofereix informació sobre el patrimoni històric, arquitectònic i cultural d'Arenys de Mar, així com sobre la gastronomia i les platges de la vila. A més, recull també informació sobre oci i compres, indicacions per arribar a Arenys de Mar, informació sobre la vila, un plànol del terme municipal i un directori amb establiments de restauració i pernoctació.

A banda del nou web de promoció turística, la Regidoria de Turisme ha adreçat la campanya d'aquest estiu sobretot al turisme estranger, motiu pel qual també s'ha editat un fulletó promocional de la vila en anglès, francès, alemany i rus que manté la imatge del nou web i que es distribuirà per totes les oficines de turisme i hotels de la comarca. A més, es farà promoció de les fires d'estiu d'Arenys de Mar en anglès.

Com a complement a la campanya d'estiu 2013, també s'acaba de posar en funcionament el trenet d'estiu, que estarà en funcionament fins el 7 setembre amb les mateixes parades i horaris de l'any passat.

Informació publicada el 26 de juny de 2013
Compartir:Comparteix al facebookComparteix a la tafaneraCompartir a Twitter
Ajuntament d'Arenys de Mar - Riera del Bisbe Pol, núm. 8 - 08350 Arenys de Mar - Tel. 93 795 99 00