Notícia

Jordi Sànchez (ANC): 'Sempre hem dit que una llista és millor que tres'

El president de l'ANC posa el 20 de juliol com a data límit per tancar la llista unitària

El president de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), Jordi Sánchez, ha assegurat avui a Els Matins de TV3, que d'aquí 10 o 15 dies s'ha d'haver resolt el tema de la confluència de les llistes sobiranistes per al 27S. Tot i que sembla que el debat de la llista unitària ja s'havia donat per tancat, Sànchez ha volgut deixar clar que "hi havia una demanda per generar il·lusió". Sànchez ha assegurat que "el punt de trobada entre Òmnium, l'ANC i l'AMI és anar a l'una i sempre hem dit que una llista és millor que tres". 
 
"El que volem també és que quan hi hagi la llista també hi hagi pactat un acord de governabilitat abans del 27S", ha dit Sànchez. Segons el líder de l'ANC "no tot acaba el 27S. Aquí és on tot comença i necessitem gent competent". En aquest sentit Sànchez ha remarcat que caldria un doble programa electoral, que permetés un procés constituent i un govern de confluència de les forces sobiranistes. 
 
De totes maneres el líder de l'ANC ha dit que "si al final hi ha dues o tres llistes, no ha de ser llegit com un fracàs, sinó la millor fórmula". "Si no hi ha acord, no farem trampa i no col·laborarem a fer creure una cosa que no és. No hi participarem", ha afegit Sànchez. "No traiem les castanyes del foc a ningú. Partits i entitats hem de fer bé la nostra feina per recuperar l'hegemonia", ha dit el líder de l'ANC. 
Publicitat

Opina

Configuració
Publicitat

Novetats

Fòrums

  • 5.184.046 missatges
  • 192.998 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat
Publicitat
Publicitat