30/04/2015

Comissió Interinstitucional per a la Formació del Tècnic Superior Sanitari.

Escrit per Dy69

Madrid, 25 abr 2015.

Reunits a la seu de la SERAM, cedida per a aquesta finalitat, aquesta comissió ratifica el document "Proposta Educativa i Competències Professionals" per a la formació del Grau de Radiologia.

Representants d'aquesta comissió, han presentat el document en el Ministeri de Sanitat, el director general d'Ordenació Professional. Primer pas realitzat en institucions oficials.

La Societat Espanyola d'Oncologia Radioteràpica (SEOR) ha manifestat el seu suport per implantar el Grau de Radiologia a Espanya.

El Dr. Lluís Donoso, president de la Societat Europea de Radiologia (ECR), ens ha ofert tot el seu suport per aconseguir el reconeixement oficial del Grau en Imatge Mèdica i Radioteràpia.

S'estableixen els primers acords entre societats per tal de treballar "colze amb colze" per a la consecució del nostre objectiu com a comissió.

En un intent d'oferir als tècnics part de la formació que es queda sense impartir en el seu programa formatiu oficial, la Societat Espanyola de Radiologia Mèdica (SERAM) ha format una comissió on s'avaluaran les necessitats formatives. Des d'aquesta societat científica, s'intentaran dur a terme actes formatius amb aquest enfoque. La Comissió Interinstitucional està representada per un dels seus membres dins del grup de treball de SERAM. Aquesta Societat a través del seu president, el Dr. José Luís del Cura, ha expressat el seu suport a la implantació del Grau de Radiologia, adequant aquest nou perfil professional en la Sanitat Espanyola.

Tenim molta feina per davant, junts amb determinació serà difícil aturar aquest impuls cap a la implantació del Grau. Des d'aquesta comissió animem a tots els Tècnics a participar més activament, sigueu on sigueu, sempre hi ha coses que tu pots fer.