Vostè es troba a: Inici > Societat >

Retirats 7.000 comprimits d'un crema greix il·legal i tòxic venut per internet

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Dissabte, 15 de agost de 2015 | 11:15
Contenia un pesticida tòxic
Retirats 7.000 comprimits d'un crema greix il·legal i tòxic venut per internet
Societat 14/08/2015 11:07
Pura alegria
Els Mossos d'Esquadra han decomissat del mercat negre 7.000 comprimits d'un suposat crema greix que es venia per internet promocionant-se com un producte natural encara que era il·legal i contenia un pesticida tòxic.

Es tracta del complement alimentari 'Thermatrim', procedent de Mèxic i que es venia amb el nom de 'Pura Alegria', el consum del qual ha deixat almenys set ferits a Girona amb afectacions neurològiques, dels quals tres han ingressat a l'hospital, segons ha informat la policia catalana aquest divendres en un comunicat.

La investigació va començar al juny quan l'Agència de Salut Pública de Catalunya va detectar set casos de persones que havien pres el producte i presentaven suors, hipertensió i afectacions neurològiques, tres d'ells menors d'edat.

La policia va descobrir que es tractava d'un producte il·legal, tant a Espanya com a Mèxic, que es distribuïa a través de diverses pàgines web que oferien descomptes per a comandes petites, la qual cosa facilitava l'aparició de distribuïdors locals.

Els Mossos van localitzar un punt de venda a la comarca de l'Alt Empordà (Girona) i van detenir a una dona espanyola de 46 anys i veïna de Castelló d'Empúries (Girona) com a presumpta responsable

Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1