El dret de formació, regulat a l’article 19 de la Llei de Prevenció, estableix que l’empresari ha de garantir la formació en matèria preventiva a tots els treballadors/ es. Realitzem aquesta formació preventiva des del mateix moment d’incorporació del treballador/a a l’empresa, centrant-nos en el lloc de treball o funció de cada treballador/a i adaptant-nos a l’avaluació del riscos.
Ens formem
Formacio
Oferim formació integral i contínua a tots els nostres treballadors amb l'objectiu de dotar-los de recursos, habilitats i competències. Agrupem aquesta formació en quatre eixos principals:
- Manipulació d'aliments.
- Riscos laborals.
- Titulacions.
- Monogràfics
Oferim una formació a mida, en format de monogràfics, per donar resposta a aquelles necessitats formatives que es detectin. La llista de monogràfics s'actualitza de forma permanent en funció de les necessitats.
Donem formació a tots els nostres treballadors/es, en referència a la seguretat alimentària, higiene personal i d'altres pràctiques higièniques per la manipulació d'aliments. Aquesta formació és obligatòria per a tots els treballadors/es que fan una manipulació de l'aliment, des d'equips de cuina a equips de monitors /es. La formació s'adapta a les necessitats de cada grup de treball.
Inscripcions
Pagar sempre fa mal
Portal Treballadors
Pagar sempre fa mal