dimarts, 15 de desembre de 2015 16:22

'Nadie quiere la noche' de Coixet aspira a nou premis Goya i 'Truman' a sis

|

'La Novia'


La pel·lícula 'La novia', de Paula Ortiz, és la cinta que aspira, amb 12 nominacions, a més guardons en la 30 edició dels Premis Goya, seguida per 'Nadie quiere la noche', d'Isabel Coixet, que competirà en nou categories, mentre que el 'Truman', de Cesc Gay, aspira a sis estatuetes. 

 

Per darrere se situen 'El desconocido' i 'Un día perfecto', que aglutinen vuit nominacions cadascuna, seguides per 'A cambio de nada' i 'Truman' -dirigida pel català Cesc Gay-, amb sis, i per 'Palmeras en la nieve', que aspira a cinc guardons.


Els intèrprets Emma Suárez i Asier Etxeandia, acompanyats pel president de la institució, Antonio Resines, i la notària Eva Sanz, han estat els encarregats de desvelar el nom dels 28 finalistes.


En la seva edició 2015, s'han presentat 143 pel·lícules, de les que 75 són de ficció, 63 són documentals i 5 d'animació; també han concorregut 14 cintes iberoamericanes, 121 llargmetratges europeus i 35 curtmetratges.


El sopar dels Nominats se celebrarà el 26 de gener al Palau de Cibeles i el lliurament de guardons tindrà lloc la nit del 6 de febrer durant una gala que serà presentada per segon any consecutiu per l'actor Dani Rovira, protagonista de 'Ocho apellidos catalanes', mentre que el veterà director i guionista Mariano Ozores rebrà el Goya d'Honor.

Sense comentarios

Escriu el teu comentari




No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.
Leer edición en: ESPAÑOL | ENGLISH
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1