local

Actualitat > regional

Rufián, Tardà, Capella, Eritja, Estradé, Lostao i Solé durant l'acte a Lleida
Rufián, Tardà, Capella, Eritja, Estradé, Lostao i Solé durant l'acte a Lleida

Comparteix


Dimecres, 16 de desembre del 2015

Tardà a la CUP: 'No podem cridar a l'abstenció, només abandonen les trinxeres els exèrcits derrotats'

El número dos a la llista electoral d'Esquerra Republicana al Congrés, Joan Tardà, ha enviat un missatge aquest dimarts des de Lleida a la CUP, que aquest matí ha fet una crida a l'abstenció a les eleccions del 20D, al·legant que participar-hi implica 'legitimar el marc polític espanyol'.
 
'No podem cridar  a l’abstenció: només abandonen les trinxeres els exèrcits derrotats', ha dit Tardà. 'Què sentirà l'independentista que el diumenge no vagi a votar si a la nit guanyen els unionistes? Fem una crida al seny: ara el que toca és votar. Catalans a les urnes!', ha afegit.
 
'Aquest diumenge, el vot a Esquerra és la garantia que el procés no s’atura i avança', ha afirmat en la mateixa línia la número tres de la llista, Esther Capella.
 
En un acte al Pavelló Municipal de Magraners que ha reunit més de 250 persones, el cap de llista de Lleida, Xavier Eritja, ha declarat: 'Ho hem guanyat tot: del 9N al 27S! Per a què? Per a iniciar la desconnexió. Ara ho hem de tornar a fer'.
 
L’acte l'ha conclòs el cap de llista d'Esquerra Republicana al 20D, Gabriel Rufián: 'El canvi és aquí i ara, i es diu procés d’autodeterminació. Ja tenim la majoria, què més hem d'esperar?', ha dit en un missatge dirigit a Podemos.

compartir Agrega  


logo
Notícies rss
Agenda rss