divendres, 25 de desembre de 2015 10:10

Romeva defensa el document proposat a la CUP encara que ell no ho hagués fet així

|



El número 1 de JxSí, Raül Romeva, ha defensat la proposta presentada a la CUP perquè accedeixi a investir Artur Mas, tot i que ha assenyalat que no és la que ell hagués elaborat.



"Per uns serà insuficient i per altres excessiu. Tots els que estem en aquest procés estem, per dir-ho així, prioritzant. Aquest no és el meu document, si jo hagués fet aquest text no ho hagués fet d'aquesta manera", ha explicat en una entrevista aquest dimecres a TV3 recollida per Europa Press.



En preguntar per si la proposta de pla de xoc és suficient, ha dit que aquestes mesures "mai són suficients", i ha plantejat que és un paquet de mesures i no un pressupost, i el que fa és prioritzar.



Ha valorat que un acord sempre és positiu si permet dur a terme l'objectiu plantejat, i ha subratllat que en JxSí "no hi ha hagut fissures" a l'hora de presentar aquesta proposta a la formació anticapitalista.



Qüestionat sobre què farà JxSí si l'assemblea de la CUP rebutja investir Mas aquest diumenge, ha dit: "Valorarem els escenaris que surtin", però ha afegit que estar preparats no vol dir que prevegin aquest escenari.



Romeva ha subratllat que el procés sobiranista "continuarà en qualsevol circumstància, amb Mas i sense Mas", i ha argumentat que porta anys en marxa i no s'aturarà.

Sense comentarios

Escriu el teu comentari




No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.
Leer edición en: ESPAÑOL | ENGLISH
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1