divendres, 25 de desembre de 2015 10:09

La CUP trasllada la seva assemblea a Sabadell i modifica el sistema de vot

|


L'Assemblea Nacional de la CUP per decidir sobre la investidura d'un president de la Generalitat es trasllada finalment de Girona a Sabadell (Barcelona) pel volum d'inscrits per votar (3.577), i no es votarà amb comandaments a distància per motius "tècnics i econòmics", ha anunciat aquest dimecres en roda de premsa el portaveu del Secretariat de la CUP, Xevi Va generar.


La secretària d'Organització i Economia, Natàlia Sánchez, ha concretat que serà a la Pista d'Atletisme coberta de Sabadell, i s'estudia fer el vot a mà alçada, però, si ho demana el 25% de votants, es posaran 50 urnes amb paperetes .


Estan cridats a votar els militants, els membres de les organitzacions de moviments socials de la Crida Constituent i simpatitzants validats per les assemblees locals, i es preveuen votar quatre escenaris: si cap aconsegueix superar el 50% dels vots, s'eliminarà l'opció menys votada provocant un màxim de tres votacions amb una opció guanyadora.

Sense comentarios

Escriu el teu comentari




No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.
Leer edición en: ESPAÑOL | ENGLISH
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1