divendres, 25 de desembre de 2015 09:53

Albiol veuria "interessant" un Govern del PP amb ministres de PSOE i Ciutadans

|



El líder del PP al Parlament, Xavier García Albiol, ha considerat "interessant" que el PSOE i Ciutadans poguessin participar en un nou Govern del PP, perquè donarien una major estabilitat a l'executiu i es reflectiria millor la pluralitat expressada en els resultats del 20D.



En una entrevista d'Europa Press, ha animat PSOE i Ciutadans a "actuar amb responsabilitat i tenir una visió més enllà del que és estrictament electoral" per facilitar un Govern del PP com a guanyador dels comicis.



"El millor que es pot fer és un gran pacte entre els grans partits per garantir l'estabilitat política, social i econòmica", i permetrien evitar unes noves eleccions que serien nefastes per a Espanya, ha dit.



A més, ha qualificat de "rumor sense sentit" la possibilitat que el PP opti per un candidat alternatiu a Mariano Rajoy per facilitar un acord d'investidura, i veu inqüestionable la seva figura.

Sense comentarios

Escriu el teu comentari




No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.
Leer edición en: ESPAÑOL | ENGLISH
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1