dijous, 7 de gener de 2016 09:30

"EL PEIX ESTÀ VENUT"

|

En la roda de premsa del president en funcions, Artur Mas, ha deixat caure algunes "perles" sobre la CUP, per negar-li els seus deu vots de res perquè segueixi sent president i s'ha despatxat a gust acusant d'irresponsable, d'anar contra tot, de no representar a ningú, de carregar-se el procés, d'immaduresa i no sé quantes floretes més. Tot això ho ha dit amb aquest somriure que només ell sap fer.

 

"El que és capaç de somriure quan tot li està sortint malament, és perquè ja té pensat a qui tirar-li la culpa". Aquesta frase li ve com anell al dit, Sempre hi ha d'haver un culpable i, en aquesta història, a la CUP li ha caigut l'honor de ser-ho quan en tot moment ha estat coherent en el seu NO a la investidura de Mas. De fet, fins a B anys, ara dimitit, se li omplia la boca del NO a Mas.


El "candidat" que ara defensa la dignitat de la presidència de la Generalitat, quan ell ha estat el primer en no tenir en compte el dany que se li està fent, no és capaç de fer un pas enrere "pel bé del país" que tant implora, però sí que demana "als que estan en contra de tot" que deixin els seus principis a Can Vies i aquí pau i demà jo president.


El preu que ha pagat la CUP per mantenir la seva paraula de no donar el vot a Mas, per considerar còmplice de tot el que ha passat a Catalunya, li ha costat la divisió interna i els insults dels anomenats patriotes de butaca, de boca i antidemocràtics, per ser coherents amb la seva ideologia. Els covards, els traïdors i els reconvertits no tenen espai a la CUP, per molt que la vulguin destruir. La coherència en política no existeix ia més no està ben vista per aquells que no la practiquen.


Que Mas digui que la presidència de la Generalitat no és la subhasta del peix, com ho ha manifestat, se li pot recordar que, en aquesta història marinera, ell ha estat "el peix gros" de JxSí, que "ha tallat el bacallà" en tot el procés, que ha estat "com peix a l'aigua" i que ha arribat el moment de "per la boca mor el peix".


I acabant amb la terminologia del peix, president en funcions, "el peix ja està venut" i ho sap. Com sap perfectament el significat de tota la terminologia marinera, el dia 11, dilluns, signarà la convocatòria d'eleccions perquè el dia 6 de març puguin celebrar-se. I, en aquesta barca de pescador peix, que no de vaixell d'esbarjo i amb timó de fusta noble a la qual intentava arribar a ÍTACA, pensarà en la tàctica que ha utilitzat: "Si no pots convèncer-los, confon-los".

Sense comentarios

Escriu el teu comentari




No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.
Leer edición en: ESPAÑOL | ENGLISH
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1