dijous, 7 de gener de 2016 18:18

La CUP ajorna la roda de premsa per demà

|

Anna Gabriel i Artur Mas


























La CUP ha desconvocat la roda de premsa que tenien prevista per a aquesta tarda i han comunicat que intentaran fer-la matí. Afegeixen que "estem treballant seguint la decisió que es va prendre el diumenge en la reunió del Consell Polític més Grup d'Acció Parlamentària".



Tot indica que la reunió que en aquests moments estan realitzant Junts Pel Sí i la CUP va per a llarg. La trobada, que va començar a les 15 hores en el restaurant del Parlament, és un últim intent per arribar a un acord i evitar noves eleccions amb la ANC, Òmnium i la AMI com a mediadores. Ara bé, després de les reunions que tots dos grups han mantingut per separat, no hi ha hagut moviment en les seves postures i des de JxSi ningú ha qüestionat la figura d'Artur Mas com a president.


Per tant, la possibilitat d'acord és poca perquè les dues parts es mostren inamovibles i sembla que ja es posicionen cap a nous comicis. De fet, aquest dimarts, Mas va acusar la CUP de no tenir sentit de país i va dir que havia estat un error haver confiat. Aquestes paraules no van ser ben rebudes per la diputada Ana Gabriel, que les va considerar una "provocació".


Mentrestant, l'ANC ha convocat per aquesta mateixa tarda concentrancions per "exigir un acord a tots els diputats indepentistes" després del fracàs de les negociacions. L'Assemblea recorda que va néixer "per complir l'objectiu d'aconseguir la independència política" de Catalunya i assegura que no pararan "fins aconseguir-ho".

Sense comentarios

Escriu el teu comentari




No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.
Leer edición en: ESPAÑOL | ENGLISH
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1