06/12/2015

El 4t Curs de Tomografia Computaritzada obté 24,6 crèdits.

Escrit per Dy69

El curs de tomografia computada multitall, que organitza cada any ACTEDI, ha estat acreditat amb 24,6 crèdits (11,4 part Teòrica i 13,2 part Pràctica) pel Consell Català de Formació Continuada de les Professions Sanitàries i pel Consell de Formació Continuada.

Els alumnes han mostrat la seva satisfacció no només amb l'enquesta de qualitat, sinó en el dia a dia, amb la seva implicació i participació altament activa mostrant moltíssim interès amb totes i cadascuna de les classes que han rebut.

 

Com en edicions anteriors es tornen a repetir frases d'opinió d'edicions anteriors:
 
"Increïble curs de TCMC, difícilment millorable"
"Aquest curs hauria de ser obligatori per a tots aquells que treballem en TC"
"El millor curs de CT sens dubte"
"Pràctic, ràpid i divertit"
"Un luxe fet realitat el poder formar-se amb tremends professionals"

 

La il·lusió i interès mostrada dia a dia pels alumnes fan que tot l'esforç realitzat hagi valgut la pena i ens donin les forces per començar a preparar la cinquena edició, en la qual intentarem millorar més i intentant aportar novetats.

 

Com a director i professor d'aquest curs, estic molt orgullós, per l'èxit obtingut ja que els objectius s'han complert i això ha quedat palès en la relació diària.
De les enquestes de qualitat vull ressaltar alguns punts que corroboren tot l'anterior:

 

 

Direcció i organització: 4,95 sobre 5.
Qualitat del Professorat: 4,95 sobre 5.
Programa i contingut del curs: 4,90 sobre 5.
Recomanaries aquest curs: 5 sobre 5.
 
Novament ACTEDI ofereix un curs d'alta qualitat i això està recolzat amb els 24,6 crèdits obtinguts per CFC - CCFCPS.

 

Gràcies a tots els alumnes i professors que han confiat en aquesta proposta formativa. Gràcies a l'Hospital Universitari de Bellvitge per la seva acollida i ajuda.

GRÀCIES de manera molt especial als meus amics i còmplices d'aquest 4t curs Óscar i Chus sense els quals aquest projecte no hagués estat possible.

Aprofito per demanar disculpes a tots aquells que no han tingut l'oportunitat de realitzar aquest curs per falta de places, però el nostre objectiu és fer una cosa pròxima i personal i això ha estat sens dubte l'èxit i la relació obtinguda amb els alumnes / amics.

 

Daniel Fontes Caramé
Director del Curs