divendres, 22 de gener de 2016 08:30

CaixaBank pren el 25% de la companyia de peatge electrònic Bip & Drive

|


A través d'una subscripció d'una ampliació de capital, CaixaBank ha pres una participació del 25% en Bip & Drive, la companyia de peatge electrònic d'Abertis, Cintra i Itínere.


Segons ha informat la mateixa entitat, el banc que presideix Iside Fainé es converteix així en segon màxim accionista de la companyia, per darrere d'Abertis, que té un 35%. No obstant això, CaixaBank, a través de Criteria CaixaHolding, és primer accionista del grup de concessions.


Del seu costat, Cintra, filial de concessions de Ferrovial, i Itínere, concessionària d'autopistes participada per Citi i Sacyr, tindran un 20% cadascuna de la companyia de telepeatge.


A més d'entrar en l'accionariat de Bip & Drive, CaixaBank també ha integrat en l'empresa el negoci que tenia en aquest camp del pagament automàtic de vehicles en autopistes, que segons les seves dades era el primer en el sector a Espanya.


D'aquesta manera, amb la integració Bip & Drive passa a gestionar 435.000 dispositius de pagament automàtic en autopistes, que representen una quota de mercat del 21,75%, el que el converteix en primer operador del sector.


Després de la incorporació de l'entitat, la companyia ratifica la seva estratègia de potencial l'ús dels dispotitivos Via T per pagar sense aturar-se en les autopistes, així com ampliar-lo a nous sectors, com són els pàrquings, i llançar a més nous serveis.


Per a això, CaixaBank comercialitzarà el dispositiu a la seva xarxa d'oficines, oferint nous serveis als clients que el comprin.



ImaginBank, el primer banc a Espanya només per a mòbil llançat per CaixaBank
Fainé afirma que CaixaBank mantindrà el compromís social en el futur

Sense comentarios

Escriu el teu comentari




No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.
Leer edición en: ESPAÑOL | ENGLISH
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1