divendres, 22 de gener de 2016 08:34

L'ambulància de Mora de l'Ebre es queda sense metge

|


La plataforma "Salvem les ambulàncies a Mora de l'Ebre" denuncia que la seva ambulància s'ha quedat sense metge des del passat 14 de gener. Ara l’equip està format per un infermer/era i un TES (Tècnic d’emergències sanitàries), i si per algun servei es necessita l’assistència facultativa d’un metge s’haurà d’esperar al metge del cap més pròxim o al nou vehicle VIR situat a l’Ametlla de Mar.


La plataforma denuncia que, malgrat la lluita, "l’administració ha fet cas omís" de les seves reclamacions, per això demanen que "doni un pas enrere i torni a posar els serveis que els han tret", els qual considera de "vital importancia" per al territori, "tan castigat com sempre pels governants".


Així mateix no només demanen que torni el metge de l'ambulància de Mora de l'Ebre, sinó també que ho faci l’ambulància de Sant Jaume d’Enveja, la de l’Ametlla de Mar torni, que la segona ambulància d’Amposta recuperi les 24 hores de servei, que la de Xerta recuperi les 24 hores de servei i que ’ambulància de Batea recuperi les 24 hores de servei.


En definitiva: "Volem un servei digne per a les nostres terres", reivindiquen.

Sense comentarios

Escriu el teu comentari




No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.
Leer edición en: ESPAÑOL | ENGLISH
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1