Vins i caves
Ànima de Picapoll
L’Ànima de Picapoll és el nou producte que acaba de treure al mercat el celler Abadal. Un destil·lat de 42º vol. elaborat a partir de la brisa derrapada del picapoll del 2011. Ja [..]
VEURE FITXAAs de copes Cabarnet Sauvignion
Seleccionant les vinyes conreades en espatllera i amb una lleugera sobremaduració la Cooperativa de Salelles produeix aquest vi de cabarnet sauvinyion que desprès d'una curta [..]
VEURE FITXAAs de copes Macabeo
Seleccionant les vinyes cultivades de manera tradicional i escollint els millors raïms de Macabeu, veremats en el moment oportú; i fermentats a temperatura controlada, la Cooperativa [..]
VEURE FITXACabernet Sauvignon Reserva Fargas - Fargas 2001
Vi negre amb criança. 7.290 ampolles de la vinya del Tatjer del celler Fargas - Fargas. Verema manual, fermentat 12 dies a 27º, macerat 12 dies amb dues remuntades diàries. Aquest [..]
VEURE FITXACan Serra Exibis -12
Navàs ens porta un vi afruitat, d'un color fosc i a moratat, amb un toc xinès
VEURE FITXACastillo Olivares Mistela
Color groc pàl·lid, molt brillant. Gust afruitat de raïm i moscatell. Molt suau, sense arestes, rodó en boca amb retro- gustos complexos i molt agradables. Excel·lent en el maridatge [..]
VEURE FITXAChardonnay Fargas - Fargas 2007
Chardonnay, recollit manualment en la verema del 10 de setembre del 2007 de la vinya del Tatjer. Fermentat a 14º. El resultat és un vi de color groc pàl·lid, clar i brillant, aroma [..]
VEURE FITXAMerlot (Cooperativa de Salelles)
Vi eleborat amb raïms de la varietat "Merlot" seleccionats de les vinyes dels associats de la Cooperativa de Sallelles. Collits a mà en el moment mes oportú, fermentats en la seva [..]
VEURE FITXAMerlot Fargas - Fargas 2007
1.270 ampolles sorgides de la vinya dels Cargols del celler Fargas - Fargas, a Salleles (Sant Salvador de Guardiola). Verema manual el 16 de setembre del 2007. Macerat 12 hores amb [..]
VEURE FITXAUll de Llebre
El Celler Fargas - Fargas va elaborar 7,200 ampolles de la vinya de la Creu procedents de la verema manual el 7 de setembre del 2006. Macerat 15 dies a 28º. Guardat 10 mesos en barriques [..]
VEURE FITXALlibre de receptes
Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...