dissabte, 30 de gener de 2016 09:28

Anar-se'n en orri

|

Qué difícil entendre l'estructura mental de la nomenclatura chavista. Com els costa raonar que el país va enviar un missatge clar i contundent el 6D. Veneçuela necessita un canvi i aviat. Van perdre la brúixola i estan fent un pèssim govern. La història els va donar una oportunitat al collocar-los a gust en el poder a més amb una nació infinitament rica.


Es van embardissar en un discurs buit, que ja no té ressonància. Es qualifiquen d'esquerra però actuen amb sordidesa i s'exposen davant el país amb opulència i arrogància. El ciutadà no els creu el conte imperial, ni en els agents internacionals, ni en guerra econòmica i molt menys en el llegat del comandant. Demostren ser obtusos i amb poc respecte per la norma i el costum. Han violat lleis i la constitució per tal irresponsabilitat que quan surten a reclamar la suposada violació del reglament en la instal·lació de l'Assemblea dels veneçolans només pensen en els múltiples atropellaments que des d'aquest mateix hemicicle van fer contra els diputats opositors.


Un exemple evident de falta de transparència és el més recent anomenat perquè l'Assemblea assumeixi l'emergència econòmica. 'Ull !! Que potser no tenia Maduro tots els poders per haver pres les mesures necessàries per treure aquesta economia del mal pas. Per què no escolto en degut temps a tants economistes honestos d'aquest país. O hagués contactat al ministre d'economia del germà Evo, o de Correa qui han aconseguit mantenir les seves economies amb índexs controlats d'inflació i han mantingut un creixement econòmic important. Van deixar destruir l'economia amb improvisació i amb buròcrates mediocres que molt van aprendre de negocis tèrbols i de poc de com s'administra la riquesa d'una nació. No van aconseguir elevar els nivells de vida, ni generar ocupació mentre que si han destruït l'aparell productiu. El que sí que van aconseguir va ser mes pobresa i les seves conseqüències mentre que sepulten la capacitat adquisitiva de la classe mitjana.

Sense comentarios

Escriu el teu comentari




No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.
Leer edición en: ESPAÑOL | ENGLISH
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1