dissabte, 30 de gener de 2016 09:30

Nolito, de moment, no jugarà al FC Barcelona

|

Nolito


El FC Barcelona no ha aconseguit la cessió del davanter Nolito ja que el Celta de Vigo no ha acceptat l'última oferta que li va fer el club blaugrana per al mercat d'hivern. El Barça va plantejar la cessió amb opció de compra no obligatòria en el mes de juliol i amb penalització si no es produïa el fitxatge, o bé en efectiu o bé amb jugadors. 


Luis Enrique, que va demanar expressament la seva incorporació, ha estat informat en tot moment de les negociacions i coneixia l'oferta que havia fet el club. Ara no ha tingut més remei que acceptar que no arribi cap reforç durant el mercat d'hivern.


De fet, també s'ha descartat a Denis Sánchez perquè no encaixa amb el perfil que l'entrenador asturià busca per substituir Pere. Només un miracle faria que algun altre jugador s'incorporés a última hora a la rutina blaugrana amb les condicions que aquests imposen: cessió a cost zero.


El fitxatge de Nolito, que ja estava emparaulat, no es descarta fer-ho en el mercat d'estiu si cal.

Sense comentarios

Escriu el teu comentari




No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.
Leer edición en: ESPAÑOL | ENGLISH
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1