dilluns, 1 de febrer de 2016 05:28

Alberto Fernández acusa el PSC de voler formar Govern amb Colau sense condicions

|

Alberto Fernández



El líder del PP a l'Ajuntament de Barcelona, ha afirmat que el PSC ha deixat de ser una alternativa per voler unir-se el Govern d'Ada Colau. Ha recordat com en l'últim ple va reiterar la seva voluntat d'entrar en el govern municipal "sense posar condicions i tot i no sumar majoria al costat de Barcelona en comú".



El president popular ha denunciat que amb el seu vot el PSC va permetre que al costat de la CUP, Ada Colau tirés endavant la petició d'indult als condemnats per assetjar el Parlament.



Fernández ha destacat que "no sorprèn aquesta actitud del PSC quan aquesta és la tònica general des de l'inici del mandat quan va votar, sense cap pacte, la investidura de Colau, i les ordenances fiscals que és l'únic

projecte que ha pogut tirar endavant el Govern Municipal, encara que això suposés sumar els seus vots amb els d'ERC i la CUP ".



D'altra banda, ha reclamat al PSC que "no permeti que Barcelona sigui moneda de canvi per a un pacte entre Pedro Sánchez i Pablo Iglesias per governar Espanya".



El líder ha reclamat al PSC, que si Podem ha posat al PSOE com a línia vermella la celebració d'un referèndum per la independència de Catalunya, els socialistes abans d'incorporar-se en un possible govern amb Colau, han de posar la condició de suspendre l'acord de Barcelona a instàncies de la CUP, segons el qual el consistori s'adheria a la declaració independentista il·legal del Parlament de Catalunya.

Alberto Fernández manifesta a Colau la necessitat de desallotjar dos edificis ocupats

Sense comentarios

Escriu el teu comentari




No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.
Leer edición en: ESPAÑOL | ENGLISH
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1