dimarts, 8 de març de 2016 12:41

Col·laboració entre Generalitat i Netflix

|

Doblatge



La Generalitat ha col·laborat en el doblatge en català per a la plataforma de continguts audiovisuals Netflix, a través DeAPlaneta.



Les vuit pel·lícules doblades per ara, que estan disponibles des de l'1 de gener de 2016, s'han doblat amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística de la Conselleria de Cultura, ha informat la Generalitat en un comunicat.



DeAPlaneta és la primera distribuïdora que ha incorporat pel·lícules amb l'opció d'àudio i subtítols en català per a les següents produccions: Planet 51, Mata'ls suaument --Mátalos suavemente--, El secret dels germans Grimm --El secret dels germans Grimm -, Sky Capitain, El Pianista, Un pont a Terabithia --Un pont a Terabithia--, Diari d'01:00 mainadera --Diario d'una niñera--, i El talp --El topo--.



Actualment, es pot accedir a pel·lícules doblades o subtitulades al català en Yomvi, Filmin, Apple TV, i des del mes de gener, també a Netflix.



La Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat promou el coneixement de les accions en favor de cinema en català a través dels seus comptes a Facebook, Twitter i el web 'Cinema en català'.

La Generalitat aprova nous ajuts per doblar i subtitular 14 pel·lícules al català

Sense comentarios

Escriu el teu comentari




No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.
Leer edición en: ESPAÑOL | ENGLISH
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1