dimarts, 8 de març de 2016 13:11

Les cagarrines de Galca

|

Fins dijous 3 a la nit, després d'escoltar la seva roda de premsa després de la humiliant derrota contra el Betis, no tenia clar si Galca era un tècnic adequat per al RCD Espanyol. Després d'escoltar les seves excuses de mal pagador crec que ja triguen a destituir-lo. No vull un entrenador que s'amaga en els virus per justificar el mal joc del seu equip.


Si hi havia futbolistes que estaven encara afectats pel brot de gastroenteritis que va afectar a mitja plantilla es juga amb altres, encara que siguin del juvenil. Però si els alinees i els vesteixes de curt després no pots dir si et fiquen tres gols que la culpa és de la malaltia. És d'allò més penós que he vist en la meva trajectòria com perico, i creguin-me que he estat testimoni de situacions molt patètiques en els vint-i-anys que porto de soci.


Galca és un símptoma de la malaltia que afecta l'Espanyol: el caos i el desgovern. No hi ha pla. No hi ha full de ruta. Estem vivint una transició amb un nou amo que està lluny, i que encara no ha aterrat amb els seus homes de confiança amb totes les de la llei i el vell amo que encara no s'ha anat del tot i segueix enredant. El tècnic periquito pot deixar anar excuses penoses perquè tampoc hi ha ningú que li pugui marcar el ritme.


No sé si Galca farà servir la gastroenteritis com a excusa per a futures derrotes. Només sé que ja porta dos humiliacions de bony al RCDE Stadium, i hem provocat dues festes de aupa a Sant Sebastià i Sevilla. Estem fregant la zona de descens i com no s'espavili i es preocupi no en trobar justificacions, sinó en què la defensa no doni pena, els que acabarem agafant cagarrinas no seran només els jugadors. La grada està a punt de contagiar ...


L'Espanyol, en dificultats després de la seva derrota davant el Betis

Sense comentarios

Escriu el teu comentari




No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.
Leer edición en: ESPAÑOL | ENGLISH
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1