economia

Zurich Assegurances escull Barcelona per establir un centre mundial de macrodades

La decisió suposa la creació de 200 nous llocs de treball a la companyia en els propers dos anys a la capital catalana

Catalunya quasi quadruplica la inversió estrangera en ple procés sobiranista

| 10/03/2016 a les 09:39h
Especial: Barcelona
Arxivat a: Economia, Zurich, Zurich Innovation Lab, macrodades, Barcelona, Grup Zurich

L'esmorzar d'Esade on Zurich ha presentat el projecte. Foto: Redacció


El Grup Zurich ha elegit Barcelona per establir el seu centre mundial de macrodades –l'anomenat big data-, una decisió que suposa la creació de 200 nous llocs de treball a la companyia d'assegurances en els pròxims dos anys.

En el marc d'una conferència a Matins Esade, el conseller delegat de Zurich Espanya, Vicente Cancio, ha anunciat que aquest nou centre de treball donarà servei a totes les seccions del grup a nivell global i ha apuntat que demostra l'aposta de l'empresa d'assegurances per Barcelona. "Barcelona reuneix les característiques necessàries per atreure talent, no només a Espanya sinó al món, ja que és una ciutat atractiva amb presència d'institucions reconegudes internacionalment amb una gran qualitat de vida i uns costos de vida i instal·lacions ajustats", ha assenyalat.

En aquest sentit, ha assegurat que l'elecció de la capital catalana respon a motius "estrictament objectius" que s'han imposat a les condicions d'altres ciutats europees que s'havien valorat. Cancio ha recordat que el grup assegurador ja compta amb Zurich Innovation Lab des del 2006, una incubadora d'idees innovadores que dissenya i desenvolupa prototips funcionals basats en tecnologies disruptives, és a dir, aquelles que introdueixen canvis dràstics en un àmbit o sector.

També us pot interessar

Ada Colau, conversant amb dos comandaments militars, al Saló de l'Ensenyament | EFE
Rànquing dels fàrmacs més prescrits | Cristina Garde
Cristina Garde | 6 comentaris
01/01/1970
Protectors gàstrics, analgèsics i la medicació per controlar la tensió alta, el colesterol i la diabetis són els altres fàrmacs més prescrits | L’automedicació fa que el protector gàstric omeprazol sigui el més consumit | El consum d'antidepressius i ansiolítics a Catalunya, només superat per Portugal i Suècia al conjunt d'Europa
01/01/1970
Fernando Sánchez protagonitza una de les anècdotes del ple sobre emergència social

COMENTARIS

Si mol be, però la única beneficiada es Espanya, si mes no de moment.
Cartanya, 10/03/2016 a les 11:58
+1
-0
La Nestle, una empresa puntera Coreana, Ferrari, Rock Cafè, ara Zurich, i segurament amb deixo alguna, però en vindran mes segur, ja que Catalunya esta mol ben situada, així com la seva gent (amb excepcions) que esta mol ben preparada i això les empreses ho valorant; dons feliciteu-vos persones preparades, per que es l únic que en traurem donar feina a una part de aquest 500.000 aturant que tenim aquí, però la part grossa del pastis s´el quedarà com sempre fins ara la administració espanyola ( i un 38% de la població de Catalunya esta conforma amb que això sigui així). el que no se, es com han arribat a aquesta conclusió.
No és extrany
Anònim, 10/03/2016 a les 12:25
+2
-0
Caram, aquets no es deuen haver enterat de que estem en plé procés cap a la independencia. O potser és precisament per aixó que venen a Catalunya......

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Què fan ara a la TV?