dijous, 17 de març de 2016 06:54

Alcaldes socialistes del Baix Llobregat s'uneixen per l'habitatge digne

|



Els alcaldes socialistes del Baix Llobregat s'han compromès a defensar el dret dels ciutadans a un habitatge digne. Així, han sol·licitat als bancs que abans de maig posin a disposició dels seus municipis els pisos que estiguin buits amb l'objectiu de destinar-los a lloguer social.


En un comunicat conjunt aquest dimarts, els edils han instat els bancs ia les empreses de subministraments a complir la llei 24/2015 de mesures urgents en l'àmbit de l'habitatge i de la pobresa energètica.


També han sol·licitat una reunió amb la consellera de Governació, Meritxell Borràs, per tractar els marcs de desplegament de la llei, per tal d'assegurar que no generi desarrelament ni desigualtats territorials.


El primer secretari del PSC del Baix Llobregat i alcalde de Sant Joan Despí, Antoni Poveda, ha explicat que més enllà d'aquestes mesures urgents, els alcaldes socialistes "seguiran defensant que les polítiques d'habitatge se situïn en el centre de l'agenda política, ja que l'accés a un habitatge digne és un dels drets fonamentals".


Finalment, els edils han demanat que les mesures aprovades pel Parlament en el ple dedicat a la pobresa es duguin a terme de manera "urgent".

L'impost a pisos que portin més de dos anys buits s'aplicarà a partir l'1 de març

Sense comentarios

Escriu el teu comentari




No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.
Leer edición en: ESPAÑOL | ENGLISH
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1