diumenge, 24 de abril de 2016 11:23

La mort de Prince commociona el món

|


La mort de Prince ha commocionat el món de la música. I el que no és el món de la música. Els fans l'han homenatjat escoltant i ballant la seva música i les mostres de condol han arribat de tot arreu, tant de persones anònimes com de cares conegudes.


Encara que les causes de la mort no es coneixen oficialment -l'autòpsia es farà aquest divendres-, el portal TMZ ha publicat que el motiu reial de l'aterratge d'emergència del passat dia 15 va ser  per una sobredosi  -va rebre una injecció anomenada 'Save shot'- i no una grip com s'hauria parlat inicialment.


També se sap que la policia va rebre una trucada per una emergència mèdica i en arribar el van trobar inconscient a l'ascensor. Malgrat els intents de reanimar-lo, va acabar morint. 


A Minneapolis els fans de Prince deixen flors i globus de color porpra a la tanca que envolta la seva residència, on també hi tenia l'estudi de gravació.


Prince tenia 57 anys. El cantant, compositor i multiinstrumentista nord-americà, considerat un dels músics més innovadors de la seva era, deixa un llegat inoblidable. El primer mànager del cantant creu que el gran material que ha deixat sense editar i la seva obra musical faran que la seva figura perduri per sempre. Va ser autor d'èxits tan rotunds com"Purple rain" o "Kiss", i va vendre més de 100 milions de discos.


Les xarxes socials s'han omplert de missatges de dol per la mort de Prince. No només de fans anònims, sinó també d'estrelles del món de la música i fins i tot del mateix Barack Obama.

Mor el músic i cantant Prince als 57 anys

Sense comentarios

Escriu el teu comentari




No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.
Leer edición en: ESPAÑOL | ENGLISH
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1