diumenge, 24 de abril de 2016 10:51

Colau demana a la CUP que recapaciti i aprovi l'ampliació pressupostària

|


Ada Colau ha apel·lat aquest dissabte a la responsabilitat de la CUP per aprovar dilluns una ampliació pressupostària municipal. El seu objectiu: "Que 275 milions no es quedin al calaix i es puguin invertir immediatament en infraestructures i despesa social urgent que no pot esperar", ha dit.


En declaracions als periodistes per la festivitat de Sant Jordi, s'ha mostrat sorpresa que la CUP "de sobte" hagi anunciat que votarà en contra, i li ha demanat que almenys s'abstingui per fer possible l'ampliació, que ja compta amb els 20 vots de BComú, PSC i ERC --falta un per al seu aprovació--.


"Els veïns no poden esperar, no és una cosa de partits", segons Colau, que ha recordat que hi ha barris que no es poden permetre que aquests milions es quedin sense invertir.


Ha lamentat que la CUP no hagi assistit a la reunió d'aquest dissabte a què els havia convocat el divendres l'equip de govern, però ha dit que queda temps fins dilluns, tot i que la ciutadania "no entendria" que no arribessin a un acord per aquesta ampliació perquè la ciutat ho necessita.


A més, ha agraït la feina durant mesos del seu grup, el PSC, ERC i la CUP, i ha dit que s'han incorporat moltes de les propostes de la formació anticapitalista i que estan oberts a reunir-se per aclarir "qualsevol malentès".

CUP Barcelona no donarà suport a la modificació pressupostària de Colau

Sense comentarios

Escriu el teu comentari




No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.
Leer edición en: ESPAÑOL | ENGLISH
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1