diumenge, 24 de abril de 2016 10:57

Víctor Amela, Paula Hawkins, Sergi Pàmies i Casa Kondo, els més venuts de Sant Jordi

|



Els llibres 'La filla del capità groc' de Víctor Amela, 'La chica del tren' de Paula Hawkins, 'Confessions d'1 culer defectuós' de Sergi Pàmies i 'La màgia de l'ordre' de Casa Kondo han estat els més venuts la Diada de Sant Jordi fins a les 19 hores en ficció i no ficció catalana i castellana, respectivament. Així ho diu el primer balanç del Gremi de Llibreters de Catalunya.


En un comunicat, ha informat que en ficció catalana han seguit a Amela Empar Moliner ( 'Tot AIXÒ ho faig perque tinc Molta per'), Hawkins ( 'La noia del tren'), Màrius Serra ( 'Res no és perfecte a Hawaii ') i Pep Puig (' la vida sense la Sara Amat ').


En ficció castellana, han seguit al 'best-seller' de Hawkins Julia Navarro ( 'Història d'un canalla'), Almudena Grandes ( 'Els petons del pa'), Eduardo Mendoza ( 'El secret de la model extraviada') i Francisco Ibáñez ( '13 Rue del Percebe ').

La no ficció en català ha quedat copada per Sergi Pàmies ( 'Confessions d'1 culer defectuós'), Carles Capdevila ( 'Educar Millor'), Casa Kondo ( 'La màgia de l'ordre'), Lluís Foix ( 'Aquella porta giratòria ') i Carla Zaplana (' Sucs verds ').


En no-ficció castellana els més venuts han estat Casa Kondo ( 'La màgia de l'ordre'), Risto Mejide ( 'X'), Auronplay ( 'AuronPlay, el llibre'), Rafael Santandreu ( 'Ser feliç a Alaska') i Elsa Punse t ( 'El llibre de les petites revolucions').


A INFANTIL: TRIOMFEN LES LLEGENDES DE SANT JORDI


Han regnat en la literatura infantil i juvenil catalana les històries sobre la Diada, liderant el rànquing Anna Canyelles ( 'Sant Jordi i el drac'), Anna Llenas ( 'El monstre de colors'), Jaume Copons ( 'Sant Jordi de les Galaxies '), Bel Olid (' La llegenda de Sant Jordi ') i Rocío Bonilla (' de quin color és un petar? ').


En català les obres més venudes han estat les de Vegetta777 / Willyrex ( 'Wigetta i l'antídot secret' i 'Wigetta i el bàcul daurat'), les de les productores Nickelodeon ( 'Cadells al rescat!') I Disney ( 'Sóc Lluna. El principi de l'estiu ') i la de Cristina Bosca (' Forever ').


Aquest rànquing té en compte la informació fins a la jornada anterior recollida per Libridata, sistema automatitzat que obté dades de 156 punts de venda a Catalunya, entre llibreries independents i Candenas de llibreries.

Sant Jordi 2106: multitudinari, familiar i... assolellat (fins a la tarda)
La Diada del 23 d'abril, en imatges

Sense comentarios

Escriu el teu comentari




No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.
Leer edición en: ESPAÑOL | ENGLISH
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1