divendres, 29 de abril de 2016 08:36

Un esvoranc al carrer A de la Zona Franca (BCN) obliga a tallar el trànsit

|


L'aparició d'un esvoranc al paviment del carrer A de la Zona Franca de Barcelona ha obligat a tallar el trànsit per aquesta artèria del polígon, de manera que s'han hagut d'establir itineraris alternatius que desvien el trànsit en direcció Barcelona pel carrer 3 i el carrer 62.


Tal com ha informat el Consorci de la Zona Franca en un comunicat, el tall de trànsit del carrer A entre les confluències dels carrers 1 i 2 el va iniciar ahir a la nit la patrulla de vigilància del Consorci i la Guàrdia Urbana de Barcelona a l'detectar-se una depressió en el paviment del carrer.


Segons ens ha informat el cos de bombers de Barcelona aquest esvoranc ho ha produït una canonada de clavegueres creant un buit sota el terreny de la calçada, que ara mateix afecta una zona de 5 per 7 metres quadrats.


Per motius de seguretat s'ha tallat el trànsit del carrer A en sentit Barcelona a partir del carrer 3. L'accés viari a Barcelona es troba garantit seguint els itineraris pels carrers 3 i 62 del polígon.


L'empresa responsable de la fugida ja treballa per reparar l'esvoranc però de moment no ha facilitat informació de quan podrà reobrir la circulació del tram tallat.


Mira aquí el mapa.

El Consorci de la Zona Franca i el Ministeri d'Interior signen un acord per a la construcció d'habitatges per a la Guàrdia Civil a la Marina

Sense comentarios

Escriu el teu comentari




No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.
Leer edición en: ESPAÑOL | ENGLISH
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1