Escut de l'Ajuntament d'Arenys de Mar
GOVERNACIÓ

Regidoria de Seguretat Ciutadana i Prevenció

L´Àrea de Seguretat Ciutadana té assignades diverses atribucions encaminades a vetllar per la seguretat ciutadana, garantir els drets individuals, les llibertats públiques i fer complir les ordenances municipals i els bans. Aquesta àrea també actua en els àmbits de protecció civil, seguretat vial, circulació, ordre públic...

Aquesta àrea gestiona i coordina l´actuació de  la Policia Local, que centra la seva activitat en diversos àmbits: policia de circulació, policia jurídica i de seguretat ciutadana, la policia administrativa i la policia assistencial.

Aquests serveis es coordinen amb les tasques que realitzen altres cossos de seguretat. Amb aquesta finalitat es va crear la Junta Local de Seguretat, que es reuneix periòdicament i que tracta diferents temes relacionats amb la seguretat ciutadana. Formen part de la Junta Local de Seguretat l'alcalde, el regidor de Seguretat Ciutadana i representants de tots els cossos de seguertat i prevenció que actuen a Arenys de Mar.

Depèn d'aquesta Regidoria, a més de la Policia Local, la coordinació amb el Parc de Bombers Voluntaris i l'ADF del Maresme.

Dades de la regidoria

Regidor: Isabel Roig

Telèfon: 93 795 99 01
correu electrònic

Destaquem
 
Ajuntament d'Arenys de Mar - Riera del Bisbe Pol, núm. 8 - 08350 Arenys de Mar - Tel. 93 795 99 00