Escut de l'Ajuntament d'Arenys de Mar
ALCALDIA
Benvinguts i benvingudes a la pàgina web de l'Ajuntament d'Arenys de Mar

Annabel Moreno. Alcaldessa.

A través d'aquest espai volem obrir una via de comunicació directe amb tots vosaltres: explicar el funcionament del consistori, transmetre  les notícies que generem des de l’Ajuntament,  donar projecció al municipi i facilitar tota la informació a l'abast d’arenyencs i arenyenques. Aquest portal, doncs, ha de ser una eina que serveixi doblement: per una banda a la gent de la vila, i per l'altra a tothom qui el vulgui conèixer i visitar.

Com a alcaldessa d’Arenys de Mar, tinc el compromís amb tots vosaltres d’exercir la responsabilitat que m’ha estat atorgada. Un compromís basat en la dedicació i la responsabilitat. Exerceixo aquest càrrec amb tota la il·lusió, com no podia ser d’una altra manera, però sobretot també amb rigor, diàleg i proximitat. Treballem per millorar el present posant la mirada en el futur: per un Arenys de Mar més cohesionat i més just, que combini identitat amb modernitat, que ens faci sentir orgullosos de la nostra vila.

L’Ajuntament és l’administració més propera a la ciutadania, per la qual cosa cal que sempre tingui les portes obertes. La comunicació és un repte que cal anar millorant dia a dia per part d’aquest Ajuntament. Un Ajuntament pensant en el servei a la ciutadania.

El nostre municipi no és aliè a la situació que viu el nostre país. Catalunya es troba avui en una cruïlla i ara és el moment d’escriure la història. Arenys de Mar no en quedarà al marge.

Estic a la vostra disposició perquè em pugueu transmetre les opinions, queixes o suggeriments que tingueu, a través del correu electrònic alcaldia@arenysdemar.cat o a través del formulari que trobareu clicant aquí. I, evidentment, em podeu trobar a l’Ajuntament! 

Arenys de Mar és un municipi fantàstic, obert al mar, ben comunicat, amb projecció de futur, un teixit comercial potent, bons equipaments, unes tradicions incomparables, un patrimoni històric extraordinari i, sobretot, unes persones, entitats i agents socials que el fan únic.

Visca Arenys de Mar!

Annabel Moreno i Nogué
Alcaldessa d'Arenys de Mar

 
Destaquem
Ajuntament d'Arenys de Mar - Riera del Bisbe Pol, núm. 8 - 08350 Arenys de Mar - Tel. 93 795 99 00