cellers d'en guilla
01/01/1970
Assumpta Bohigas, copropietària dels Cellers d'en Guilla, ens explica la seva experiència en la vinificació de la garnatxa roja a l'Empordà
cellers
01/01/1970
El celler Eudald Massana Noya aposta pels pals d’acàcia i castanyer per aguantar els emparrats de les vinyes
NOVETATS
01/01/1970
La nova anyada del Reserva Particular consta d'una producció limitada de 11.576 ampolles
ruta del vi
NOVETATS
01/01/1970
El celler de Sant Sadurní d'Anoia presenta el primer dels seus Clàssic Penedès de referència en un acte a l’Aula Gastronòmica de la Boqueria de Barcelona
Cellers
01/01/1970
La iniciativa convida a viure la cultura del vi des de nous horitzons amb activitats que desperten la part més artística. Els participants elaboren les seves pròpies creacions sobre aquarel·la amb la supervisió de professionals de l’Art
GASTRONOMIA
01/01/1970
Considerada una de les millors cuineres i mestres de postres, la xef ens ha deixat aquest matí de dimarts
cellers
01/01/1970
10 km de cursa en un entorn de vinya, a Santa Fe del Penedès | La cursa, apte per a tots els públics, es pot fer també caminant

També us pot interessar

01/01/1970
Analitzem amb Màrius Fuertes les calories de la cervesa i del suc de taronja | És certa la afirmació "panxa cervesera"?
Ramon Roset | 13 comentaris
01/01/1970
Us proposem 6 bars tan sorprenents com imprescindibles per prendre unes copes de vi a la ciutat
01/01/1970
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
ESTUDI
01/01/1970
L’estudi “Europa en un plat”, dut a terme per l’agència de viatges Expedia.es a Espanya, mostra que un dels factors clau a l'hora de triar la destinació d’un viatge i l’allotjament és la gastronomia


 
fires
01/01/1970
La ‘Jornada Vi Dolç Empordà’ se celebrarà aquest dissabte a Figueres i inclourà sessions de maridatges de vins dolços amb aperitius salats i dolços
champagne
01/01/1970
Menys cava i més champagne són els resultats del 2015 pel que fa a xifres espanyoles de consum | El cava supera al champagne en exportacions.
DO Catalunya
cervesa
01/01/1970
Coincidint amb l’estrena de la sisena temporada de Game of Thrones ha sortit al mercat Seven Kingdoms, la nova cervesa inspirada en la popular sèrie guanyadora de dotze premis Emmy el passat 2015
ENTREVISTA
01/01/1970
« A Castell d'Encús estem plantant a zones encara més fredes»
FORMACIÓ
Sergi Cortés | Cap comentari
01/01/1970
Descompte especial del 15% als nostres lectors fins el dia 08 de maig | Planificació digital estratègica, quines xarxes i perquè o com atraure clients en l'àmbit digital, alguns dels eixos del programari
L'actualitat, en breu
TECNOLOGIA ALIMENTÀRIA
Soylent és el batut que triomfa a Silicon Valley, amb tots els nutrients necessaris
Sergi Cortés | Cap comentari
01/01/1970
L'espai The Food Factory d'Alimentaria ens mostra les tendències alimentàries del futur | Superaliments, aliments intel·ligents, ingredients modificats o aliments que curen ja són una realitat
CETT
01/01/1970
El Campus CETT-UB acull una master class en els primers estudis de cocteleria i mixologia | La sessió magistral, amb 150 assistents professionals i alumnat vinculat a la gastronomia, s’emmarca en el programa de la primera i única titulació en cocteleria amb rang universitari de l’Estat Espanyol
Castell de Perelada
01/01/1970
Continua la programació del cicle gastronòmic Tast i Tastets que edició rere edició transmet la cultura i els valors del vins de les diferents DO catalanes maridats amb les millors cuines que es fan a casa nostra
01/01/1970
Considerada una de les millors cuineres i mestres de postres, la xef ens ha deixat aquest matí de dimarts
01/01/1970
L’estudi “Europa en un plat”, dut a terme per l’agència de viatges Expedia.es a Espanya, mostra que un dels factors clau a l'hora de triar la destinació d’un viatge i l’allotjament és la gastronomia


 
01/01/1970
Us mostrem un truc per refredar una ampolla de la manera més ràpida possible.
01/01/1970
El proper 20 de maig finalitzarà el període d’inscripció per participar en el concurs BlocDOCat, que enguany celebra la seva 5a edició.
01/01/1970
Coincidint amb l’estrena de la sisena temporada de Game of Thrones ha sortit al mercat Seven Kingdoms, la nova cervesa inspirada en la popular sèrie guanyadora de dotze premis Emmy el passat 2015
01/01/1970
La ‘Jornada Vi Dolç Empordà’ se celebrarà aquest dissabte a Figueres i inclourà sessions de maridatges de vins dolços amb aperitius salats i dolços
01/01/1970
Aquesta setmana proposem un cava, dos blancs i un negre | Tastem vins del Celler Sant Rafel, d'Agustí Torelló i Mata, del Celler Piñol i de Torre del Veguer
01/01/1970
Premiat com el millor sauvignon blanc en bóta al Concours Mondial du Sauvignon, és al mercat des d'aquest juliol passat
Sergi Cortés | Cap comentari
01/01/1970
Descompte especial del 15% als nostres lectors fins el dia 08 de maig | Planificació digital estratègica, quines xarxes i perquè o com atraure clients en l'àmbit digital, alguns dels eixos del programari
01/01/1970
El Campus CETT-UB acull una master class en els primers estudis de cocteleria i mixologia | La sessió magistral, amb 150 assistents professionals i alumnat vinculat a la gastronomia, s’emmarca en el programa de la primera i única titulació en cocteleria amb rang universitari de l’Estat Espanyol
01/01/1970
Els lectors de Cupatges podeu beneficiar-vos d’un 10% de descompte en aquestes formacions. Introduiu el codi promocional SOMCUP2016 en el moment de fer la matriculació del curs
Chiara Gai | Cap comentari
01/01/1970
La majoria de vins són agradables acompanyats del menjar adequat, però poden ser espatllats si els combinem de manera nefasta | Chiara Gai ens dóna pistes per fer maridatges de manera correcta
Ramon Roset | 5 comentaris
01/01/1970
Recuperació dels tradicionals vins blancs brisats que s'elaboraven antany.
01/01/1970
La caixa conté 6 ampolles de cava Orgànic 2011 | El sorteig finalitzarà el 29 de febrer
01/01/1970
240 vins publicats dels 1360 vins tastats i 96 cellers han format part de La Guia de Vins de Catalunya | Terroir al Límit, Vinyes d'Olivardots, Martí Fabra, Gramona, Recaredo, Cellers d’en Guilla i Scala Dei, els altres triomfadors
Soylent és el batut que triomfa a Silicon Valley, amb tots els nutrients necessaris
Sergi Cortés | Cap comentari
01/01/1970
L'espai The Food Factory d'Alimentaria ens mostra les tendències alimentàries del futur | Superaliments, aliments intel·ligents, ingredients modificats o aliments que curen ja són una realitat
01/01/1970
Visita virtual al celler Waltraud de Torres, a Pacs del Penedès | Fotografies fetes per Quico Ortega
01/01/1970
​El xef Marc Gascons porta al Restaurant Informal a figurar entre els millors 10 nous restaurants del món segons la CNN | La cadena de televisió nord-americana destaca el restaurant de Marc Gascons a Barcelona a la seva llista "On menjar al 2016"