Cupatges utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència d'usuari, mostrar publicitat adaptada als vostres interessos i recollir dades amb l'objectiu d'analitzar l'audiència amb eines genèriques. Si continueu navegant pel web, entendrem que accepteu la nostra política de cookies.Accepto
El celler de Sant Sadurní d'Anoia presenta el primer dels seus Clàssic Penedès de referència en un acte a l’Aula Gastronòmica de la Boqueria de Barcelona
La iniciativa convida a viure la cultura del vi des de nous horitzons amb activitats que desperten la part més artística. Els participants elaboren les seves pròpies creacions sobre aquarel·la amb la supervisió de professionals de l’Art
El festival tanca amb èxit la seva tercera edició amb un impacte econòmic de 481.089 € i un 27% més de visitants respecte a l’edició anterior, assolint la xifra de 7.305 persones
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
L’estudi “Europa en un plat”, dut a terme per l’agència de viatges Expedia.es a Espanya, mostra que un dels factors clau a l'hora de triar la destinació d’un viatge i l’allotjament és la gastronomia
Coincidint amb l’estrena de la sisena temporada de Game of Thrones ha sortit al mercat Seven Kingdoms, la nova cervesa inspirada en la popular sèrie guanyadora de dotze premis Emmy el passat 2015
Descompte especial del 15% als nostres lectors fins el dia 08 de maig | Planificació digital estratègica, quines xarxes i perquè o com atraure clients en l'àmbit digital, alguns dels eixos del programari
L'espai The Food Factory d'Alimentaria ens mostra les tendències alimentàries del futur | Superaliments, aliments intel·ligents, ingredients modificats o aliments que curen ja són una realitat
El Campus CETT-UB acull una master class en els primers estudis de cocteleria i mixologia | La sessió magistral, amb 150 assistents professionals i alumnat vinculat a la gastronomia, s’emmarca en el programa de la primera i única titulació en cocteleria amb rang universitari de l’Estat Espanyol
Continua la programació del cicle gastronòmic Tast i Tastets que edició rere edició transmet la cultura i els valors del vins de les diferents DO catalanes maridats amb les millors cuines que es fan a casa nostra
L’estudi “Europa en un plat”, dut a terme per l’agència de viatges Expedia.es a Espanya, mostra que un dels factors clau a l'hora de triar la destinació d’un viatge i l’allotjament és la gastronomia
Coincidint amb l’estrena de la sisena temporada de Game of Thrones ha sortit al mercat Seven Kingdoms, la nova cervesa inspirada en la popular sèrie guanyadora de dotze premis Emmy el passat 2015
Aquesta setmana proposem un cava, dos blancs i un negre | Tastem vins del Celler Sant Rafel, d'Agustí Torelló i Mata, del Celler Piñol i de Torre del Veguer
Descompte especial del 15% als nostres lectors fins el dia 08 de maig | Planificació digital estratègica, quines xarxes i perquè o com atraure clients en l'àmbit digital, alguns dels eixos del programari
El Campus CETT-UB acull una master class en els primers estudis de cocteleria i mixologia | La sessió magistral, amb 150 assistents professionals i alumnat vinculat a la gastronomia, s’emmarca en el programa de la primera i única titulació en cocteleria amb rang universitari de l’Estat Espanyol
Els lectors de Cupatges podeu beneficiar-vos d’un 10% de descompte en aquestes formacions. Introduiu el codi promocional SOMCUP2016 en el moment de fer la matriculació del curs
La majoria de vins són agradables acompanyats del menjar adequat, però poden ser espatllats si els combinem de manera nefasta | Chiara Gai ens dóna pistes per fer maridatges de manera correcta
240 vins publicats dels 1360 vins tastats i 96 cellers han format part de La Guia de Vins de Catalunya | Terroir al Límit, Vinyes d'Olivardots, Martí Fabra, Gramona, Recaredo, Cellers d’en Guilla i Scala Dei, els altres triomfadors
L'espai The Food Factory d'Alimentaria ens mostra les tendències alimentàries del futur | Superaliments, aliments intel·ligents, ingredients modificats o aliments que curen ja són una realitat
El xef Marc Gascons porta al Restaurant Informal a figurar entre els millors 10 nous restaurants del món segons la CNN | La cadena de televisió nord-americana destaca el restaurant de Marc Gascons a Barcelona a la seva llista "On menjar al 2016"