dimarts, 24 de maig de 2016 17:57

Els forenses egipcis apunten a una explosió a bord a l'avió d'EgyptAir

|

Egythair restes


Encara segueixen les incògnites al voltant del vol d'EgyptAir que es va estavellar dijous passat a la Mediterrània. Segons l'examen preliminar de les restes humanes trobats, el vol MS804 hauria patit una explosió a bord, segons han informat un responsable forense i fonts de la investigació.


Les fonts consultades han indicat que aquesta conclusió es basa en la petita grandària de les restes humanes trobades. Tot i això, encara no s'han trobat restes d'explosius que suggereixin que la deflagració hauria estat causada per una bomba.


"La mida de les restes humanes apunta a una explosió, el major fragment que s'ha trobat té la mida del palmell d'una mà. Algunes de les restes van començar a arribar diumenge a 23 bosses", ha explicat el responsable forense.


Un altre responsable forense ha dit, però, que només s'ha rebut de moment un petit nombre de restes i ha considerat que és massa aviat per establir si hi va haver una explosió en ple vol.


L'avió va desaparèixer dels radars a la matinada del 19 de maig poc després d'entrar a l'espai aeri egipci quan realitzava la ruta entre París i al Caire amb 66 persones a bord.

Sense comentarios

Escriu el teu comentari




No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.
Leer edición en: ESPAÑOL | ENGLISH
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1