Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

Seminaris de creativitat culinària amb producte de proximitat

Imatge
 
Seminaris de creativitat culinària amb producte de proximitat
Adreçat a professionals del sector de l'hostaleria

El Consell Comarcal del Baix Ebre, amb l’objectiu de dinamitzar el sector de la restauració, ha organitzat dos seminaris gratuïts destinats als cuiners dels restaurants del territori.

  • Un mar de mossets (productes del mar) – 5 sessions (de l'11 de maig al 6 de juny)
  • El Paisatge a taula (productes de les terra) – 5 sessions (del 19 d'octubre al 16 de novembre)

Amb els Seminaris de Creativitat Culinària amb producte de proximitat es pretén actualitzar la cuina marinera i la cuina tradicional de les Terres de l’Ebre, endinsant-nos en noves tècniques de cocció i presentacions més innovadores, alhora que es posa en valor el producte de proximitat. Comptarem amb la presència de dos cuiners de prestigi premiats amb una Estrella Michelin:

Sr. Jeroni Castell, cuiner del restaurant “Les Moles” d’UIldecona.
Sr. Fran López, cap de cuina del restaurant “Torreó de l’Indià - Hotel Villa Retiro” de Xerta

 

QUÈ S’HA DE FER PER PODER INSCRIURE-S'HI?

Per inscriure-s'hi cal omplir aquest formulari de sol·licitud.

Un cop enviat el formulari, l’Àrea d’Activació Econòmica contactarà amb vostè per formalitzar la seva inscripció definitiva atès que el nombre de places és limitat.

A través d'aquest enllaç us podeu descarregar un díptic amb més informació.